Hechtere samenwerking ROC ASA met Zorgspectrum


VIANEN, 20090212 -- De opleidingen voor Verzorgende en Verpleegkundige van ROC ASA in Utrecht tekenen vrijdag 13 februari een convenant met Zorgspectrum. De samenwerking met deze zorginstantie moet leiden tot een goede afstemming van theorie en praktijk en tevens tot extra enthousiasme bij de deelnemers voor hun toekomst in de zorg. De eerste opleiding startte reeds op 28 januari met tien deelnemers, die momenteel intensief door werken en leren worden gevormd.

De samenwerking vindt plaats op de Zorgspectrumlocatie Hof van Batenstein in Vianen, waar deelnemers nauw samenwerken met hun stagebegeleiders en het personeel op een leerafdeling. Het is de ideale plek om kennis en ervaring op te doen en bovendien ontvangen de bewoners van de Hof van Batenstein meer aandacht dan gewoonlijk. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de volgende groep, die in september start.

Over ROC ASA

ROC ASA is een onderwijsorganisatie voor middelbaar beroepsonderwijs en onderdeel van Amarantis Onderwijsgroep. 17.000 Leerlingen volgen verspreid over de regio's Amersfoort, Amsterdam en Utrecht een opleiding bij ROC ASA. Van hen volgen er 4.700 een opleiding bij ROC ASA in de regio Utrecht. Kijk voor meer informatie op www.rocasa.nl of www.amarantis.nl.


Deel: ' Hechtere samenwerking ROC ASA met Zorgspectrum '
Lees ook