Gemeente Heerlen

home

Heerlen organiseert culturele workshops op locatie: doe mee!

In de loop van 2003 zullen een aantal instellingen overgaan naar het Glaspaleis. In het kader daarvan pakt Heerlen uit met verschillende culturele festiviteiten. Een van die activiteiten is Leef Heerlen. Leef Heerlen wil op een kunstzinnige manier laten zien dat Heerlen bijzondere stads- en parkelementen in zich heeft. Het enige wat hiervoor nodig is, is met nieuweogen naar de stad te kijken en dat vast te leggen.

Workshops
Leef Heerlen stelt elke inwoner van Heerlen in de gelegenheid een plek in onze stad te verbeelden. Dat kan bijvoorbeeld door middel van fotografie, schilderen, taal, etsen en beeldhouwen. In de maanden april t/m juni zullen er op 12 plekken in de stad workshops zijn. Voor het inschrijfgeld van 30,- neemt men deel aan 4 workshops van 2,5 uur, inclusief materiaal en met ondersteuning door professionele kunstenaars / docenten. Voor meer informatie en de inschrijving kunt u terecht bij het Contactpunt Cultuur en Evenementen (CPCE)/Hee-Art, tel. 5604532 of 5718072 of e-mail : heeart@heerlen.nl. Meer informatie kunt u vinden in de folder die elders op deze website te vinden is. U kunt zich tot 7 april a.s. inschrijven.

Tentoonstelling
De (beste) werken worden tentoongesteld in het tegenwoordige gebouw van de Stadsgalerij en het toekomstige gebouw van Contactpunt Cultuur en Evenementen/Hee-Art aan het Raadhuisplein. Burgemeester Sakkers verricht op 5 september om 19.00 uur de opening. Elke bezoeker kan zijn stem uitbrengen voor het beste werk in elke categorie. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de Open dag van CPCE/Hee-Art op zondag 14 september en ontvangen een leuke prijs.

Afdeling Communicatie,
H.Bladt

Zoekwoorden:

Deel: ' Heerlen organiseert culturele workshops op locatie '
Lees ook