Heineken N.V.


-PERSBERICHT HEINEKEN EXPERIENCE-

Amsterdam, 29 mei 2002

Heineken Experience verwelkomt de 250.000ste bezoeker

Vanmiddag heeft de Heineken Experience in Amsterdam zijn 250.000ste bezoekers verwelkomd. Ben Roundy, 26 jaar, en Stephany Thomas, 24 jaar, uit Arizona, USA, waren blij verrast:"We had heard so much about the Heineken Experience, that we decided to come over and have a look for ourselves. This is really amazing and unbelievable!" Uit handen van Meint van Kuiken, directeur van de Heineken Experience, ontvingen Ben Roundy en Stephany Thomas een grote bos bloemen, een originele zilveren Heineken pul, het geschiedenisboek 'De Magie van Heineken' en konden zij na deze feestelijkheden de Heineken Experience gratis bezoeken.

Op 23 mei 2001, opende de Heineken Experience zijn deuren. De voormalige brouwerij aan de Stadhouderskade in Amsterdam werd in negen maanden tijd verbouwd tot een unieke interactieve attractie. Met 250.000 bezoekers uit binnen- en buitenland werden de verwachtingen ruim overtroffen en heeft Nederland er een belangrijke trekpleister bij.

Sinds de opening, een jaar geleden, heeft de Heineken Experience de ToerNed Award 2001 ontvangen, een Nederlandse prijs die elk jaar aan de beste toeristische attractie van Nederland wordt uitgereikt.

Persinformatie:
Bard Schiphorst 020 52 39 435

Voor meer informatie over de Heineken Experience: www.heinekenexperience.nl Een foto is verkrijgbaar via Photonet en de digitale beeldbank van ANP.

Deel: ' Heineken Experience verwelkomt de 250.000ste bezoeker '
Lees ook