PERSBERICHT

Stijlvolle schouwen

In navolging op de succesvolle introductie van zes zandsteen – composiet schouwen, introduceert Helex twee nieuwe modellen: Faverge en Talloire.

Schouwen zijn een schitterende omlijsting van het vuur. De stijlvolle schouwen zijn gestoeld op authentieke modellen, met een prijs van deze tijd. Ze zijn in twee uitvoeringen leverbaar; zonder of met verhoogde voet en vloerplaat. De prijzen variëren tussen de fl. 1875,- en fl. 2275,- inclusief BTW.

Het materiaal waaruit deze schouwen vervaardigd zijn is zandsteencomposiet. Een mengsel waarin de eigenschappen van kalksteen en diverse andere materialen tot een perfecte combinatie is gevormd. Het voordeel van zandsteencomposiet is dat het vele malen harder is dan kalksteen. Hierdoor kunnen kwetsbare hoeken minder snel afbreken en is het risico van scheurvorming bij hoge temperaturen tot een minimum beperkt. Het materiaal is voorzien van een vocht en vuil afstotende coating.

Naast de bestaande modellen: Camarque, Bonard, Grenoble, Dauphiné, Orleans en Annecy is de collectie uitgebreid met de Talloire en Faverge. De Talloire is romantisch vormgegeven.
De Faverge is de eenvoud van strakke lijnen en klassieke vormen.

Doordat de schouwen zijn afgestemd op de maten van de Helex producten is de bouw van de complete opstelling eenvoudig. In combinatie met een open haard of complete gasunit uit het Helex assortiment heeft u dus een perfecte combinatie.

Voor verdere informatie:
Marja van Daalen
Public Relations en Promotie
Tel: 023-5833000
Fax: 023-5833033
E-mail: helex@helex.nl

Deel: ' Helex introduceert twee nieuwe schouwen '
Lees ook