PERSBERICHT

Helex en het centraal stofzuigsysteem

De stofzuiger is eigelijk te zwaar en daardoor onhandig. Dit wordt maar voor lief genomen omdat hij het huis stofvrij maakt. Helaas gebeurt dat niet. Zelfs de modernste stofzuiger is helemaal niet zo volmaakt en kan dit ook niet zijn.

Gemakkelijk en geruisloos
Het systeem is even ingenieus als eenvoudig. In de garage, kelder, werkplaats, of op zolder bevindt zich de aanzuigeenheid; een sterke luchtturbinemotor, gekoppeld aan de stofcontainer. Deze combinatie is aangesloten op een pvc-buizennet dat onder de vloeren of door muren loopt, met hier en daar een aansluitingspunt voor een stofzuigslang. Een of twee punten per verdieping volstaan. In de muur of vloer. De motor slaat automatisch aan, als iemand de slang in een stofinlaat steekt. De slang is heel soepel, zeer licht en 7,5 of 10 meter lang. Het centraal stofzuigsysteem veroorzaakt geen stofzuigerlawaai. De telefoon is hoorbaar en een normaal gesprek kan gevoerd worden.

Hygiënisch
Het centraal stofzuigsysteem is niet alleen makkelijk, maar ook bijzonder hygiënisch. Waar conventionele stofzuigers het grove stof opnemen, verwijdert Helex zelfs de kleinste deeltjes. Hierdoor krijgen allergenen zoals de huismijt geen schijn van kans.
Het opgezogen stof wordt centraal opgevangen in de centrale stofzuigunit. De lucht die een stofzuiger achter uit de motor blaast, wordt bij een centraal stofzuigsysteem naar buiten afgevoerd. Bovendien brengt het centraal stofzuigsysteem de lucht in de woning niet onnodig in beweging. Zo blijft het tijdens het stofzuigen fris in huis.

Maatwerk
Het centraal stofzuigsysteem wordt op maat ontworpen, variërend van een compleet zelfbouwpakket tot en met een complete aanleg op maat. Daarbij doet het er niet toe of er spraken is van een bestaand huis of van een nieuwbouw woning. De lange levensduur zorgt voor een waardevast bezit.

Voor verdere informatie:
Marja van Daalen
Public relations en promotie
Tel. 023-5848141, Fax 023-5848867.

Deel: ' Helex komt met centraal stofzuigsysteem '
Lees ook