Helion IT nieuwe partner voor Atos applicatie packaging en scripting diensten


UTRECHT, 20150410 -- Helion IT heeft haar portfolio met ingang van 1 april uitgebreid met de applicatie packaging en scripting services van Atos Nederland. Door het uitbesteden van deze diensten aan Helion IT krijgt Atos de mogelijkheid hoogwaardige services af te nemen bij dit bedrijf. Zij biedt deze diensten vervolgens in een geoptimaliseerde vorm aan bij haar klanten. Helion IT focust zich op de levering van services op het terrein van applicatie-intake, applicatie-packaging, softwaredistributie en management services. Haar uitgebreide expertise wordt door Atos ingezet tijdens projecten, in Managed Services-omgevingen en op inhuurbasis.

“Atos heeft in Helion IT een sterke partner gevonden om de packaging- en scripting-dienstverlening efficiënt en met een maximale kwaliteit te kunnen uitvoeren. De overeenkomst stelt ons allebei in staat deze dienstverlening uit te bouwen en concurrerend aan te bieden in de Nederlandse markt”, vertelt Johan van Campen, hoofd Managed Services van Atos Benelux & The Nordics.

“Voor Helion IT past deze uitbreiding van haar portfolio in onze groeistrategie die is gericht op het realiseren van kwalitatieve en kwantitatieve groei. Deze insourcing maakt het mogelijk de efficiency te vergroten, processen te optimaliseren en onze marktpositie te versterken”, aldus Bas Broeren, CTO van Helion IT.

Over Atos
Atos SE (Societas Europaea) is toonaangevend in digitale services en heeft een jaaromzet van 10 miljard euro. Het bedrijf biedt werk aan 86.000 collega’s in 66 landen. Wereldwijd levert Atos aan haar klanten IT-services in vier domeinen: Consulting & Systeemintegratie, Managed Operations & BPO, Cloud Operations, Big Data & Beveiligingsoplossingen en transactiediensten via Worldline, de Europese leider in de markt voor betaaloplossingen en transactiediensten. Met haar diepgaande technologische expertise en kennis van industriële sectoren ondersteunt zij klanten in de volgende marktsectoren: Defensie, Gezondheidszorg, Manufacturing, Media en Nutsvoorzieningen, Publieke Sector, Retail, Telecom en Transport.

Atos focust op het aanbieden van zakelijke technologie die klanten vooruit helpt en in staat stelt hun onderneming van de toekomst te creëren. Atos is de wereldwijde IT-partner voor de Olympische Spelen en Paralympische Spelen en staat genoteerd aan de Euronext Paris market. Atos opereert onder de namen Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy en Worldline. Bezoek voor meer informatie: https://nl.atos.net

Over Helion IT
Helion IT is dé specialist op het gebied van applicatie packaging, applicatie virtualisatie en werkplek migraties. Betrokkenheid, expertise en inlevingsvermogen vormen de bouwstenen voor kwalitatief hoogwaardige ICT oplossingen die Helion IT uitwerkt voor haar opdrachtgevers. De in Zaltbommel gevestigde dienstverlener verstaat de kunst om klantwensen, doelstellingen en een voortdurend veranderende markt te vertalen naar pragmatische projecten.

De intakers, packagers, testers en projectleiders van de Helion IT Package Boulevard vormen samen een sterk en ervaren team dat garant staat voor kwaliteit, heldere communicatie en relevante documentatie.

Met behulp van de onafhankelijke workflow PackageFlow biedt Helion IT haar opdrachtgevers een applicatie packaging methodiek die geheel naar klantwens kan worden ingevuld. Op deze manier stelt Helion IT de klant centraal en creëert zij transparantie en overzicht. Bezoek voor meer informatie: https://www.helionit.nl


Deel: ' Helion IT partner voor Atos applicatie packaging en scripting diensten '
Lees ook