Heliview Marketingservices


heliview
Business-to-business marktonderzoek & marketingadvies

A NEED TO KNOW
COMPANY(TM)

Heliview neemt InfoCare over

Heliview uit Breda neemt per direct de activiteiten van InfoCare uit Den Bosch over. Infocare, naast marktleider op het gebied van ICT-gerelateerde congressen ook eigenaar van een tweetal online informatie portals over storage en CRM, was in het kielzog van de teruglopende ICT markt in financiële problemen geraakt. InfoCare raakte vooral bekend door het feit dat ze oud president Bill Clinton in maart vorig jaar naar Nederland haalde: zijn eerste postpresidentiële optreden buiten de USA. Daarnaast organiseert zij onder meer de grote CRM-jaarcongressen in AHOY Rotterdam, Storage World, Linux 2002, Durfkapitaal en Outsourcing.

Het grootste deel van de personeelsleden van InfoCare verhuist mee van Den Bosch naar Breda. Volgens Algemeen Directeur Ton Ketelaars van Heliview sluiten de activiteiten van de twee bedrijven goed op elkaar aan: Er is duidelijk sprake van een perfect match. De bedrijven zijn complementair op dezelfde (ICT-) markt. Dat de liefde wederzijds is moge blijken uit het feit dat het grootste deel van het personeel van InfoCare er voor heeft gekozen om mee te gaan. We zijn nu in staat om de ICT markt een volledig informatiescala te bieden door middel van verschillende kanalen en media zoals; research, conferences, training en online informatie portals. De overname van de activiteiten van InfoCare zorgt, samen met de komst van ervaren mensen, voor een belangrijke impuls voor de verdere expansie van Heliview in de Benelux.

De congressen Business Intelligence 2002, Durfkapitaal BioTech 2002 en Outsourcing & ASP die in juni stonden gepland en die moesten worden geannuleerd, zullen in het najaar alsnog doorgaan.

Over Heliview

Heliview is een full service, business-to-business research publisher, gespecialiseerd in informatievoorziening over de markten; ICT, Finance en Office Equipment. Heliview voert zowel multi client als single client onderzoek uit. Naast een kantoor in Breda heeft Heliview ook een vestiging in Brussel. Naast het management is The Need to Know Group de belangrijkste aandeelhouder van Heliview.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Ton Ketelaars, Algemeen Directeur, tel.: 076-548 40 00. Ons e-mailadres is: info@heliview.nl

Deel: ' Heliview neemt InfoCare over '
Lees ook