Hemelstuintje.nl: Zelf een graftuin ontwerpen voor een dierbare


Introductie van een uniek kwaliteitsproduct in de begrafenissector

Rotterdam, 20140605 -- Nabestaanden worden er dikwijls mee geconfronteerd: het blijkt vaak onmogelijk om het graf van een naaste op te sieren met een mooie, luxe graftuin die voldoet aan de eisen van de begraafplaats. Daarom heeft Hemelstuintje.nl onlangs een kwaliteitsproduct geïntroduceerd, waarmee je, voor een betaalbare prijs, een luxe uitstraling geeft aan het graf van een overledene.

De graftuintjes van Hemelstuintje.nl bestaan uit een kunststof uv-bestendige bak, met een keuze uit verschillende vlakverdelingen in Aluminium look, of zwart, steenachtige, look. Zo kunnen nabestaanden de voor hun meest aansprekende graftuin uitzoeken.

Het voordeel ten opzichte van bestaande grafplaten: eenvoudig verplaatsbaar, een betaalbaar alternatief en op ieder gewenst moment opnieuw in te richten. Daarnaast biedt het voor graven die -steeds vaker- geen gebruik mogen maken van een grafplaat, een luxe en nette uitstraling. Het kan dus ook prima voor bestaande graven worden gebruikt.

De graftuintjes zijn stootvast, volledig te personaliseren, hebben een goede waterafvoer en zorgen voor beperking van de beheerkosten van begraafplaatsen. Aangezien planten geen wortel kunnen schieten in de bodem, wordt wildgroei van beplanting vermeden. Ook is het tuintje eenvoudig te verplaatsen, hetgeen noodzakelijk is wanneer er iemand in betreffend graf, of naastgelegen graf wordt bijgezet. Aangezien nabestaanden zelf de graftuin vullen en/of aanpassen, met eigen gekozen materialen, heeft dit een zeer positieve invloed op het verwerkingsproces.

De graftuintjes zijn een volledig Nederlands product. Bedacht, ontwikkeld en gefabriceerd in Nederland. Er is al een Hemelstuintje voor EUR 395,- inclusief thuisbezorging.


Deel: ' Hemelstuintje.nl Zelf een graftuin ontwerpen voor een dierbare '
Lees ook