Hengelsport- en Visbotenbeurs te Utrecht 2008


Bijna 2 miljoen hengelaars in Nederland

UTRECHT, 20081021 -- Vissen is populairder dan ooit. Op dit moment zijn er bijna 2 miljoen vissers in Nederland, waarvan 292.000 vrouwen. Het kan niet anders of de zevende Hengelsport- en Visbotenbeurs van 21 t/m 23 november in de Utrechtse Veemarkthallen wordt minstens zo spectaculair als de vorige editie. Fanatieke sportvissers uit het hele land trekken naar Utrecht om er de laatste nieuwtjes op hengelsportgebied te bekijken. Via deze beurs worden bezoekers op de hoogte gebracht van de allerlaatste ontwikkelingen op hengelsportgebied, door middel van lezingen, demonstraties en de allernieuwste producten, m.b.t. witvissen, vliegvissen, karpervissen, snoeken, kunstaas etc.

Deze Hengelsportbeurs wordt een groot spektakel met natuurlijk de allernieuwste producten voor 2009 en daarnaast vele spectaculaire aanbiedingen! Er wordt veel gedaan om van de beurs een echte happening te maken. Zo zijn er de allerlaatste ontwikkelingen op hengelsportgebied te zien. Verder is de informatievoorziening optimaal dankzij de hengelsportorganisaties de lezingen van cracks, de demonstraties en de shows. De standhouders zijn onder te verdelen in de volgende categorien: groothandels, hengelsportspeciaalzaken, verenigingen, botenleveranciers en reisbureaus.

De totale oppervlakte van de beurs zal ongeveer 12.000 m bedragen. Er zijn meer dan 120 stands aanwezig. Net als vorig jaar verwacht DRT Organisatieburo dit jaar weer duizenden bezoekers. Wij verheugen ons op een levendige, gezellige beurs, met een druk randprogramma met onder andere lezingen, activiteiten en demonstraties. Tevens wordt er dit jaar een gezellig `visterras' ingericht en is er verder voldoende horeca op de beurs aanwezig.

Drie dagen lang bent u van harte welkom op de Hengelsport- en Visbotenbeurs van 21 t/m 23 november 2008 te Utrecht. Bent u sportvisser, hengelfreak of een genteresseerde beginner? Noteer dan deze beurs in uw agenda!

Locatie: Voordorphallen (Veemarktcomplex)
Sartreweg 1-3, 3573 PW te Utrecht

Vrijdag 21 november van 12:00 tot 22:00 uur
Zaterdag 22 november van 10:00 tot 17:00 uur
Zondag 23 november van 10:00 tot 17:00 uur

Entree prijs:
8,50 zonder kortingsbon (met kortingsbon: 7,00)
Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree!

De Veemarkthallen zijn per auto prima bereikbaar en u parkeert gratis!

Kortingsbonnen en meer informatie kunt u vinden op onze website www.hengelsportbeurzen.nl


Deel: ' Hengelsport- en Visbotenbeurs te Utrecht 2008 '
Lees ook