Henk Fransen beste bedrijf in Alternatieve geneeswijzen


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 09:00 uur en 13:00 uur

Rotterdam, 20161121 -- Henk Fransen is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie Alternatieve geneeswijzen. Hij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een specialist in behandelingen om het zelfgenezend vermogen van mensen te versterken, in samenwerking met de reguliere geneeskunst. ‘Fransen heeft een zeer grote kennis van behandelingen tegen kanker en onderscheidt zich door zijn grote gedrevenheid om kankerpatiënten te genezen, niet vanuit commerciële doeleinden, maar puur vanuit menslievendheid.’

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Henk Fransen een bevlogen arts die bruggen wil bouwen tussen de reguliere geneeskunde en de eeuwenoude kennis uit diverse culturen.

De behandelingen van Fransen zijn eind vorige eeuw ontwikkeld door dokter Pang Ming, een oosters en westers opgeleid arts, op basis van een eeuwenoude Chinese levenswijsheid: Chi Neng. Het betreft een serie eenvoudige oefeningen om het zelfgenezend vermogen te versterken. In 1991 startte dokter Pang Ming een klein centrum dat in enkele jaren tijd is uitgegroeid tot wat nu het grootste medicijnloze ziekenhuis ter wereld wordt genoemd. Dit centrum werd in enkele jaren tijd door meer dan 300.000 patiënten uit de hele wereld bezocht en behaalde verbeterpercentages van meer dan 95%.

Samenwerking tussen regulier en alternatief

In 2015 kwam Henk Fransen in aanraking met Xie Chuan, een door dokter Pang Ming opgeleide leraar, en organiseerde hij drie Chi Neng-workshops die binnen 24 uur waren volgeboekt met in totaal bijna 400 cursisten. Hij wil deze workshops de komende jaren herhalen en uitbreiden, zodat meer mensen kennis kunnen nemen van deze benadering. ‘Fransen is een erkend deskundige in zijn wereld en een specialist op het gebied van kanker, maar zonder te pretenderen dat alleen de alternatieve geneeskunde hier oplossingen biedt’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Hij zoekt meer begrip en aandacht, zonder te polariseren. Wetenschappelijke bewijzen moeten kunnen aantonen dat samenwerking tussen regulier en alternatief leidt tot betere resultaten en een gezondere maatschappij. Mede vanwege deze insteek – het willen samenwerken en een lans breken voor alle mogelijkheden uit verleden en heden – is hij uitgeroepen tot winnaar in de branche van Alternatieve Geneeswijzen.’

De afgelopen jaren gaf Henk Fransen lezingen op (inter)nationale congressen over preventie, ziekte en gezondheid. Daarnaast gaf hij tientallen lezingen en trainingen voor tal van bedrijven en beroepsverenigingen. Zijn videoserie ‘De zoektocht naar genezing’ en zijn online-programma’s zijn in korte tijd door meer dan 180.000 mensen bekeken. Zijn visie is om een medicijnloos ziekenhuis te creëren waar kankerpatiënten die dat willen deskundig begeleid worden met goede alternatieve behandelingen.

Meer informatie: www.henkfransen.nl en https://genezendvermogen.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL7, zondags om 09:00 uur en 13:00 uur. 


Deel: ' Henk Fransen beste bedrijf in Alternatieve geneeswijzen '
Lees ook