Herfst & Helder verfproducten ook in Purmerend en Vlaardingen


Uitbreiding distributie met nieuwe vestigingen

LELYSTAD, 20070615 -- De kwalitatief hoogwaardige verfproducten van Herfst & Helder zijn voortaan nog beter verkrijgbaar. Verf- en Vernisfabrieken Herfst en Helder B.V. heeft haar distributie sinds juni 2007 namelijk uitgebreid met twee verkoopvestigingen: Fraay Coatings (Purmerend) en RM Coatings (Vlaardingen). Professionele gebruikers kunnen hier terecht voor de producten en technische ondersteuning van Herfst & Helder. De fabrikant heeft zich sinds de start in 1875 ontwikkeld tot een toonaangevend specialist in verven en lakken. De nieuwe verkooppunten maken de producten en expertise van Herfst & Helder voor meer schildersbedrijven en professionele gebouweigenaren beschikbaar.

Herfst & Helder is vooral bekend van monumentale panden. Veel historische en andere bijzondere gebouwen in Nederland danken hun uitstraling mede aan de toepassing van een verf of lak van Herfst & Helder. In feite zorgt de producent met haar ruim 130 jaar ervaring zo voor een duurzame bescherming van het nationale erfgoed.
Toch beperkt de toepassing van Herfst & Helder producten zich niet tot onderhoud aan dit soort gebouwen. Ook bijvoorbeeld (nieuwbouw)woningen kunnen met de hoogwaardige verven en lakken voor binnen en buiten worden beschermd. Steeds meer projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en andere gebouweigenaren ontdekken deze mogelijkheden. Hun toenemende behoefte om panden duurzaam te bouwen en te onderhouden is voor Herfst & Helder reden om meer verkooppunten te creren.

Purmerend

In de regio Waterland is veel bedrijvigheid en er wordt veel gebouwd, zegt Roar Baltus van Fraay Coatings. "Er zijn hier heel veel schildersbedrijven actief, maar er was altijd een tekort aan verfleveranciers." Daarom begon hij in juni een eigen groothandel in verven, lakken en spuitapparatuur voor schilders en andere professionele gebruikers. De grossier aan de Van IJsseldijkstraat 373 in Purmerend is ook op zaterdagochtend geopend en biedt een heel breed assortiment (500 m2) voor toepassing in (woning)bouw en industrie. "Herfst & Helder heeft traditioneel een goede naam en mag in ons assortiment niet ontbreken. Naast hun verfproducten voor buiten en binnen bieden wij ook bestekservice en kleuradviezen. Ook daarbij kunnen we terugvallen op de bewezen kwaliteit en know-how van Herfst & Helder."


Vlaardingen

Aannemers, schilders en professionele opdrachtgevers kunnen hun verfproducten en aanverwante artikelen, waaronder steigers en werkkleding, voortaan aanschaffen bij RM Coatings. In juni ging de vestiging aan de 4e Industrieweg 11 in Vlaardingen (250 m2) open. Directeur-eigenaar Robert Jalving is, net als zijn compagnon Marco Visscher, vertrouwd met de verfgroothandel n de regio. "Wij staan bekend om het nakomen van afspraken en om onze verftechnische kennis. Daarin krijgen we ondersteuning van Herfst & Helder, ook bij het opmeten van projecten. Herfst & Helder is een mooi merk met professionele producten voor buiten en binnen. Met name voor woningbouw en monumentale panden kunnen wij Herfst & Helder als eerste aanbevelen." RM Coatings hanteert n dag levertijd en is op werkdagen geopend van zeven tot vijf.


Deel: ' Herfst & Helder verfproducten ook in Purmerend en Vlaardingen '
Lees ook