Ingezonden persbericht1) Herfstelijk welkom in Zwitserland: Ideeën voor de herfstvakantie

Als het thema herfstvakantie in Zwitserland ter sprake komt, wordt vaak alleen aan wandelen gedacht. Maar er is veel meer in de Zwitserse herfst te beleven. De vele mogelijkheden staan beschreven in de nieuwe herfstbrochure "Herbstlich willkommen" van Zwitserland Toerisme.

Genieten van natuur, cultuur en reizen
Wat je kunt verwachten van de Zwitserse herfst: in ieder geval heldere luchten, milde temperaturen, bossen in herfsttooi, wijnoogst. En binnen dat kader tal van mogelijkheden om daar van te genieten: wandelen, fietsen, wijnfeesten, herfstmarkten en kunst en cultuur in de steden. Wie alles op een beschouwelijke manier wil zien, stapt in een van de beroemde panoramatreinen om zich door het Zwitserse herfstlandschap te laten rijden.

Herfstbrochure
De (Duitstalige) herfstbrochure "Herbstlich willkommen" bevat concrete tips en aanbiedingen voor vakanties in de maanden september en oktober. Er staan ideeën in om Zwitserland te voet, met de fiets of inline-skates, met (stoom)treinen, per schip of kabelbaan te verkennen. Verder is er in de brochure ruim aandacht voor het thema (Zwitserse) wijn en gastronomie. Als voorbeeld twee varianten op één thema: terwijl Zürich in oktober een swingend Halloween-festival voor partygangers heeft, biedt de bergregio Portes du Soleil in het Wallis dan Halloween-gezinsweekenden aan met gratis entree voor 3 attractieparken.

Brochure bestellen en informatie
De herfstbrochure kan aangevraagd worden bij Zwitserland Toerisme, telefoon 00 800 100 200 30. Informatie tevens op www.MySwitzerland.com. Stedeninformatie op www.swiss-cities.com

Deel: ' Herfstbrochure Zwitserland Toerisme '
Lees ook