Herfstmarkt Dordtse Vrije School

Persbericht

Beleef de herfst!

Herfstmarkt Dordtse Vrije School

DORDRECHT - De Dordtse Vrije School organiseert op zaterdag 7 november haar jaarlijkse herfstmarkt. Er is die dag op en om de school veel moois te beleven voor jong en oud. Naast een restaurant met zelfgemaakte gerechten en diverse marktkramen met bijzondere en natuurlijke producten worden er ook dit jaar weer veel leuke kinderactiviteiten georganiseerd.

Op de Herfstmarkt kunnen kinderen van alles zelf maken zoals sieraden van speksteen, heksenbezems, gigantische zeepbellen, houten bootjes, dromenvangers en windlichtjes. Ook is er van alles te doen: uilenballen pluizen, schminken, een speurtocht, jeugdtoneel, zwierbollen, heksenbezemhockey, een blotevoetenpad en komt er een boswachter vertellen over vogels. Uiteraard wordt er gezorgd voor muzikale omlijsting. Kinderen van de school treden op, er is een koor en een vrolijke band. Bij de vele bijzondere kramen is van alles te koop zoals kinderboeken, viltcreaties, draagdoeken, cadeautjes van natuurlijke materialen, houten speelgoed, honing of biologische groenten. Natuurlijk is er ook lekkers te koop bij de traditionele snoep- en popcornkraampjes.

De herfstmarkt is gratis toegankelijk voor iedereen. Wel moeten kinderen begeleid worden door een volwassene. Voor deelname aan de kinderactiviteiten is op het schoolplein een strippenkaart te koop. De opbrengst van de herfstmarkt is deels bestemd voor het goede doel en deels voor wat extra’s in de school en het Peuterhuis. De herfstmarkt vindt plaats op de Dubbelmondestraat van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Deel: ' Herfstmarkt Dordtse Vrije School '


Lees ook