Herman den Blijker heeft mobiele website van SiteOp.mobi


TV-kok Herman den Blijker, bekend van TV programma's zoals Herrie XXL en Herman gaat ver, heeft nu een echte mobiele website.

Rotterdam, 20120321 -- Mobiele website van www.SiteOp.mobi zijn geschikt voor meer dan 6000 verschillende soorten toestellen en tablets. Herman over zijn nieuwe mobiele site: "Eerst had ik er niet zo veel mee maar ik zag wel iedereen om me heen met zo'n mobieltje lopen. Dus ik dacht laat ik het toch maar eens uitproberen"

"Ik heb er geen seconde spijt van" zo vervolgt Herman "want er komen nu al dagelijks reserveringsaanvragen voor ons vis- en vlees restaurant Las Palmas in Rotterdam binnen via www.restaurantlaspalmas.mobi "

Ook voor zichzelf heeft Herman een mobiele website laten maken. Hierop deelt hij zijn kookervaringen en vind je informatie over alles wat hij doet. Dus het bezoeken van de mobiele website https://m.hermandenblijker.nl is zeker de moeite waard!

"Het internet is niet meer weg te denken, ook voor een restaurant. De gast wil snel zien wanneer je bijvoorbeeld open bent, wat er op het menu staat en waar je zit. En al die handige zaken zitten ingebakken in een mobiele website van www.SiteOp.mobi" aldus Herman den Blijker.

Hotels en restaurants

Op dit moment komt zo'n 55% van alle omzet bij hotels en restaurants direct binnen via het internet kanaal. Twee derde daarvan komt via de website van het bedrijf zelf en een derde komt via verzamel- en vergelijkings-websites.

De nummer 1 reden dat de horeca het internet onvoldoende gebruikt voor hun marketing kanaal is de snelheid waarmee de markt is veranderd. Ze denken dat wat werkte in 2008 nog steeds werkt in 2012. Het mobiele internet zal in 2013 groter worden dan het PC internet. Bedrijven zonder een echte mobiele website lopen nu al klanten en omzet mis en kunnen dus binnenkort hun deuren sluiten. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Voor slechts 5,95 euro per maand heb je een complete mobiele website in je eigen huisstijl. Dat is een absolute prijsdoorbraak voor zoveel mogelijkheden.

SiteOp.mobi is voor het MKB en ook geschikt voor hotels & restaurants. Met 1 klik kan je koppelen met bestaande reserverings- of bestel systemen. Ook sociale media zoals Facebook en Twitter zijn standaard aanwezig. Tevens is SiteOp.mobi 100% geschikt voor het nieuwe Google Howtogomo project. Daarmee is uw mobiele website goed vindbaar bij de mobiele zoekmachines.

Ook een mobiele website maken ?

Wil je net als Topchef Herman den Blijker een eigen mobiele website? Bestel gelijk een mobiele website of probeer het geheel vrijblijvend gratis een maand uit https://www.SiteOp.mobi


Deel: ' Herman den Blijker heeft mobiele website van SiteOp.mobi '
Lees ook