KRO De Wandeling

Herman Post beschouwt Noaberpad op eigen wijze

KRO DE WANDELING, VRIJDAG 7 FEBRUARI

HILVERSUM, 20030203 -- Herman Post trok voor KRO De Wandeling al over het Pelgrimspad van Amsterdam naar Maastricht. Eerder wandelde hijzelf al naar Rome en vervolgens naar Jeruzalem. Pelgrimeren zit hem in het bloed. Nu KRO De Wandeling verder trekt van Oldenzaal naar Nijmegen over het Noaberpad is Herman ook van de partij.

Tijdens de vijfde etappe van KRO De Wandeling wandelt Herman Post van Zuid-Enschede naar Zwillbrock (D) langs de grens. Een etappe van ruim 25 kilometer met afwisselende natuurlijke decors waaraan Herman Post op zijn eigen wijze strofen uit de vaderlandse poëzie weet te koppelen. Het landschap nodigt hem ook uit om terug te blikken op de gesprekken die presentatrice Lucette Verboven op het Noaberpad voerde. "Als pelgrim roep je bijzondere momenten uit dagelijkse gesprekken in herinnering, die je kunnen begeleiden op het levenspad", aldus Herman.

KRO De Wandeling volgt tot eind mei het Noaberpad van Oldenzaal naar Nijmegen. Onderweg ontmoet presentatrice Lucette Verboven mensen die hun hart volgen. Herman Post beschouwt de afgelegde etappes op eigen wijze. Het seizoen wordt afgesloten met de grote KRO Wandeldag.

KRO De Wandeling, vrijdag 7 februari 16.30 uur (HH. op zondag 9 februari 09.30 uur)
Nederland 1

KRO De Wandeling.
Mensen die hun hart volgen.

Deel: ' Herman Post beschouwt Noaberpad op eigen wijze '
Lees ook