Hermeta lanceert X’tenz tijdens VT Wonenbeurs 2017


RAI Amsterdam, 20171003 -- Hermeta uit Asperen lanceert haar nieuwe trendy accessoire-lijn X’tenz tijdens de VT wonen&designbeurs in de RAI in Amsterdam. Hiermee slaat de innovatieve leverancier een nieuwe weg in bij vertrouwde afnemers, zoals ijzerwarenvakhandels en projectinrichters. Het team van Hermeta staat op stand 046 in hal 10.

Vaak ga je eraan voorbij, maar ze zijn overal: haken, knoppen, steunen en woonaccessoires. Handige details in woningen en kantoren, scholen, theaters, zwembaden en sporthallen. Hoe geweldig zou het zijn als die details behalve nuttig ook mooi zijn? Echte eyecatchers in interieurs, die ieders smaak en stijl weerspiegelen?

Dat is precies waar X’tenz voor staat: bijzondere interieuraccessoires om woningen en kantoren mee te verrijken. Enerzijds omdat ze handig zijn, anderzijds omdat iedereen er zijn eigen smaak tot in detail mee kan doorvoeren.

Hermeta is al bijna 100 jaar actief als producent en leverancier voor de bebouwde omgeving. Het bedrijf aan de Linge richt zich op het exterieur van een gebouw, het interieur en de finishing touch aan de binnenzijde. Ze zijn voornamelijk bekend geworden met bouw- en meubelbeslag en garderobes.

Op de beurs laten zij bezoekers kennismaken met zowel hun House of Hermeta (Ho3) als X’tenz. X’tenz is min of meer het ‘creatieve lab’, waar jonge én gevestigde ontwerpers nieuwe, functionele interieuraccessoires ontwikkelen, die aansluiten op trends in interieur en lifestyle.

“Tijden veranderen,” aldus directeur Frank Willemen. “Wilde men vroeger vooral praktische producten, vandaag de dag is er meer behoefte aan hippe en moderne designhaken. Aangezien denken, durven, doen voor Hermeta drie  belangrijke pijlers zijn, dachten we, dit product past perfect bij de Hermeta Groep. De knowhow, de mensen en de machines zijn aanwezig, dus we gaan deze uitdaging graag aan. Met het nieuwe trendy merk laten we zien wat we allemaal in huis hebben.” Op de beurs kunnen bezoekers kennismaken met de Ctrl-Bolt S, Ctrl-Bolt XL, Vette haak#1, d’O en J’é.” Een leuk detail is, dat de ontwerpers hun naam eraan hebben verbonden.

Hermeta wenst een toonaangevende, innovatieve en duurzame organisatie te zijn. Onlangs presenteerde het de labels ‘Life’ en ‘Blue’. Door middel van duurzame productieprocessen en oprechte aandacht voor de mens, wil het bedrijf een bijdrage leveren aan een mooiere en schonere wereld. Passie en integriteit, gecombineerd met innovatieve engineering, stellen hen in staat om creatieve producten en duurzame oplossingen te bieden. De nieuwe productrange heeft een trendy design, is duurzaam geproduceerd en verpakt en spreekt een jong publiek aan. Kortom: in X’tenz komen alle kernwaarden van Hermeta samen.

Hermeta lanceert X’tenz tijdens VT Wonenbeurs 2017

Rudy Breddels


Deel: ' Hermeta lanceert X’tenz tijdens VT Wonenbeurs 2017 '
Lees ook