Keywords:

1999-06-27

C1000 Bart Jansen

Heropening op donderdag 1 juli om 8.00 uur

De vernieuwde C1000 Bart Jansen: veel service, veel keus en toch lage prijzen

Na een grondige verbouwing heropent C1000 Bart Jansen, Van Nijvenheimstraat 62 in Venlo donderdag 1 juli om 8.00 uur de deuren voor de consument. Er staat hen een aantal verrassingen te wachten. De hele winkel is aangepast aan de eisen van deze tijd, met tal van nieuwe afdelingen en nieuwe producten die het boodschappen doen veraangenamen. Ondernemer Bart Jansen laat er geen twijfel over bestaan dat ook de oude sterke punten van C1000 onverkort gehandhaafd blijven. "Dat is natuurlijk onze uitstekende productkwaliteit in combinatie met lage prijzen. Daar scoort C1000 hoog mee. Plus klantvriendelijke, deskundige bediening. Dat de consument C1000 waardeert blijkt wel uit het feit dat C1000 in korte tijd uitgroeide tot op één na de grootste supermarktformule van ons land. Er zijn intussen al 360 C1000-supermarkten, dus dat zegt wel wat."

Veel nieuws te zien en te beleven

Nieuw is een groot gedeelte van het interieur. De indeling is verder verbeterd en de gangpaden verbreed. Productgroepen zijn duidelijk aangegeven, waardoor het zoeken tot een minimum is gereduceerd. Het assortiment van de vernieuwde C1000 is aangevuld met talloze nieuwe producten. Publiekstrekker is ongetwijfeld de nieuwe Voordeelstraat, een gezellig pad middenin de winkel, waar C1000 alle aanbiedingen bij elkaar heeft gebracht, Voordeel: geen gezoek. Op alle afdelingen is een efficiëntere vorm van bediening ingevoerd. Deze zorgt ervoor dat de traditionele kwaliteit gehandhaafd blijft, zonder dat de klant hoeft te wachten. Direct contact met de specialist achter de toonbank blijft mogelijk, die daardoor meteen kan reageren op speciale wensen of speciale producten. Een kijkje bij de nieuwe afdelingen voor verse vis, kant-en-klaar- maaltijden, tussendoortjes en gebak is zeker de moeite waard. Het zijn smaakvolle afdelingen die productkwaliteit en variatie combineren met aantrekkelijke prijzen.

C1000 houdt rekening met wat de consument wil.

Boodschappen doen bij de nieuwe C1000 Bart Jansen is een prettige bezigheid. Zo kent de winkel een deling in twee grote assortimentsgroepen: stad en land. In het landgedeelte vindt de consument alles wat met verse producten te maken heeft. Het stadsgedeelte concentreert zicht op de consument met weinig tijd. Voor deze categorie zijn er veel kant-en-klaar-maaltijden en gerechten, voorverpakte artikelen en tal van langer houdbare kruidenierswaren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

C1000

Bart Jansen

Van Nijvenheimstraat 62, 5912 BN Venlo

Tel.: 077-3511431

Deel: ' Heropening C1000 Bart Jansen in Venlo '
Lees ook