Voor actuele informatie over C1000 in Duiven ga naar www.c1000.nl.27-6-1999

Heropening C1000 Hooyman op woensdag 30 juni

De vernieuwde C1000 Hooyman: veel service, veel keus en toch lage prijzen

Na een grondige verbouwing heropent C1000 Hooyman aan de Pastoriestraat 2 in Duiven woensdag 30 juni om 8.00 uur de deuren voor de consument. Er staat hen een aantal verrassing te wachten. De hele winkel is aangepast aan de eisen van deze tijd, met tal van nieuwe afdelingen en nieuwe producten die het boodschappen doen veraangenamen. Ondernemer Huub Hooyman laat er geen twijfel over bestaan dat ook de oude sterke punten van C1000 onverkort gehandhaafd blijven. "Dat zijn natuurlijk onze uitstekende productkwaliteit in combinatie met lage prijzen. Daar scoort C1000 hoog mee. Plus klantvriendelijke, deskundige bediening. Dat de consument C1000 waardeert blijkt wel uit het feit dat C1000 in korte tijd uitgroeide tot op één na de grootste supermarktformule van ons land. Er zijn intussen al 360 C1000-supermarkten, dus dat zegt wel wat."

Veel nieuws te zien en te beleven
Nieuw zijn een groot gedeelte van het interieur. De indeling is verder verbeterd en de gangpaden verbreed. Productgroepen zijn duidelijk aangegeven, waardoor het zoeken tot een minimum is gereduceerd. Nieuw is ook de C1000-Kiosk, een gezellig winkeltje, volledig ingericht voor snelle service aan de consument. Bij de nieuwe Kiosk kunt u terecht voor vragen en opmerkingen over producten, prijzen en acties bij C1000, stomerij, snoep en tabak. Ronduit klantgericht is de inname van alle lege flessen, ongeacht het aankoopadres.

Nog meer nieuws
Het assortiment van de vernieuwde C1000 is aangevuld met talloze nieuwe producten. Publiekstrekker is ongetwijfeld de nieuwe Voordeelstraat, een gezellig pad middenin de winkel, waar alle C1000 aanbiedingen bij elkaar heeft gebracht, Voordeel: geen gezoek. Op sommige afdelingen is een efficiëntere vorm van bediening ingevoerd. Deze zorgt ervoor dat het traditionele kwaliteit gehandhaafd blijft, zonder dat de klant hoeft te wachten. Direct contact met de specialist achter de toonbank blijft mogelijk, die daardoor meteen kan reageren op speciale wensen of speciale producten. Een kijkje bij de nieuwe afdelingen voor verse vis, gebak, kant-en-klaar-maaltijden en tussendoortjes is zeker de moeite waard. Het zijn smaakvolle afdelingen die productkwaliteit en variatie combineren met aantrekkelijke prijzen.

De uitgerekend C1000-regels:
De nieuwe C1000 kent een aantal unieke regels, tien in totaal. De meest opvallende zijn: * Prijsgarantie:
Geeft de kassa een hogere prijs aan dan de prijssticker, dan mag de klant een stuks van het betreffende artikel gratis mee maar huis nemen
* Actiegarantie:
Mocht een actie-artikel onverhoopt uitverkocht zijn, dan ontvangt de klant een tegoedbon zodat op een later tijdstip toch van het actievoordeel kan worden geprofiteerd

* Versgarantie:
Alle producten bij C1000 worden met de grootste zorg behandeld. Zodat altijd verse kwaliteit kan worden gegarandeerd. Indien de klant desondanks niet tevreden is, geeft C1000 het bestede geld zonder omhaal terug.

Andere aantrekkelijke kanten van C1000 Hooyman. C1000 heeft in haar assortiment 500 verschillende artikelen opgenomen met Vaste Lage prijzen. Daarvan blijven de prijzen altijd laag. Deze artikelen worden duidelijk in de schappen aangegeven. Daarnaast presenteert C1000 het eigen huismerk: C1000 Selectie. Dat omvat een reeks producten van uitzonderlijk hoge kwaliteit voor een onverwacht lage prijs. Elk product dat onder die naam wordt verkocht is door en door getest in consumentenpanels. De producten die daarbij het best scoorden en ingekocht konden worden tegen aantrekkelijke prijzen, kregen het predikaat C1000 Selectie. Uitermate in trek zijn producten van C1000 a la minute. Dat is een groot assortiment koelverse kant-en-klaar-maaltijden, soepen en snacks die in een mum van tijd zijn klaar te maken in oven of magnetron. Handig voor wie weinig tijd heeft.

C1000 houdt rekening met wat de consument wil.
Boodschappen doen bij de nieuwe C1000 Hooyman is een prettige bezigheid. Zo kent de winkel een deling in twee grote assortimentsgroepen: stad en land. In het landgedeelte vindt de consument alles wat met verse producten te maken heeft. Het stadsgedeelte concentreert zicht op de consument met weinig tijd. Voor deze categorie zijn er veel kant-en-klaar- maaltijden en gerechten, voorverpakte artikelen en tal van langer houdbare kruidenierswaren.

Deel: ' Heropening C1000 Hooyman in Duiven '
Lees ook