Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 22-08-2001

Heropening Politiebureau Parallelweg
Woensdag 22 augustus 2001

Na bijna één jaar van afwezigheid is de politie van de basiseenheid Maastricht Noord-Oost weer terug in haar wijk. Het was voor de agenten en uiteraard ook voor de wijkbewoners- even behelpen. Het politiebureau aan de Parallelweg werd immers volledig gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Om niet helemaal uit de buurt te verdwijnen moest even genoegen worden genomen met een noodoplossing; de inmiddels bekende politiebus als tijdelijke politiepost! De meeste leden van de basiseenheid vonden echter een tijdelijk onderkomen op het bureau aan de Molensingel in Maastricht.

Aan deze situatie is nu een einde gekomen!!!

De basiseenheid Maastricht Noord-Oost is inmiddels weer terug in haar geheel vernieuwd pand.

De buitenkant is hetzelfde gebleven; binnen is het pand volledig verbouwd en met het resultaat zijn "de bewoners" danig in hun nopjes. Modern meubilair, goede faciliteiten gekoppeld aan een publieksvriendelijke en open uitstraling!

Op vrijdag 24 augustus om 10.30 uur wordt het bureau officieel heropend door de korpschef van de politie Limburg Zuid de heer H. Mostert.

Vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur doet de basiseenheid Maastricht Noord-Oost haar deuren open voor buren en wijkbewoners om eens een kijkje in het geheel vernieuwde gebouw te nemen.

Deel: ' Heropening Politiebureau Parallelweg Maastricht '
Lees ook