Ingezonden persbericht


MyCom Eindhoven, Haarlem en Rotterdam: 3.000 geheugenmodules in 90 minuten ...
Inwoners van grote steden komen massaal naar MyCom

De spetterende 'heropening- en 100.000ste klant-actie' van MyCom blijkt een enorm succes: in anderhalf uur tijd werden vanmorgen in de filialen Eindhoven, Haarlem en Rotterdam maar liefst 3.000 geheugenmodules verkocht. Vanmorgen stonden de klanten al voor openingstijd voor de deuren. De actie houdt totaal een vijftiental aanbiedingen in en is voor iedereen die vandaag tot en met aanstaande zaterdag de winkel bezoekt.

MyCom Haarlem en Eindhoven vieren hun heropening met een spectaculaire stuntactie. Dezelfde actie is ingezet voor de verwachting van de 100.000ste klant in het filiaal in Rotterdam. Gedurende drie dagen, 27, 28 en 29 september, wordt een groot deel van het MyCom-assortiment tegen fenomenaal lage prijzen aangeboden.

Ondanks het feit dat per persoon maar gebruik gemaakt kan worden van één aanbiedingsactie per product, heeft MyCom vanmorgen reeds spoedtransporten met extra voorraad geregeld; MyCom verkocht per winkel haar voorraad van 1.000 geheugenmodules 128MB binnen 90 minuten tijd. "Het leek vanmorgen wel de voorverkoop van een populair concert ... men stond ruim voor openingstijd al buiten in de rij", aldus operationeel directeur Gert Jan Kosters.

Het gaat goed met MyCom...

EINDE MEDEDELING


Over MyCom:
MyCom NEDERLAND B.V. stelt zich ten doel de beste leverancier in Nederland te zijn van PC's en componenten en is in mei van dit jaar door VNU's CRN uitgeroepen tot 'Retailer of the Year' (Channel Awards 2001). MyCom heeft op dit moment zes vestigingen in ons land. Daarnaast is MyCom zeer succesvol met MyCom Direct, waarbij onder meer via de website www.mycom.nl direct wordt verkocht. MyCom heeft in 2000 een omzet behaald van ongeveer 150 miljoen gulden en telt 160 medewerkers.

Meer informatie:
MyCom NEDERLAND B.V.
Sacha Bucciarelli - formule manager
T: 023 - 554 16 30
E: sacha@mycom.nl

MyCom NEDERLAND B.V.
Postbus 3021
2130 KA Hoofddorp

www.mycom.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' 'Heropeningsactie MyCom succesvol' '
Lees ook