Hertz introduceert bestelwagenverhuur

HOOFDDORP -Hertz Autoverhuur introduceert de verhuur van bestelwagens. Dit is het gevolg van een sterk groeiende vraag naar bestelwagens. De verhuur van bestelwagens heeft tot doel om de dienstverlening te verbreden en de marktpositie te versterken.

Hertz richt zich met de verhuur van bestelwagens op mensen met een gewoon B-rijbewijs. De bestelwagens hebben een maximaal totaalgewicht van 3500 kg en een laadvermogen van 600 tot 1550 kg. Het gaat om zes verschillende typen bestelwagens van de merken Mercedes, Fiat en Seat. "De klant kan voor minimaal een halve dag huur al bij ons terecht. Ze kunnen bij elk Hertz kantoor in binnen- en buitenland hun bestelwagen afleveren, waarmee we de flexibiliteit in de verhuur op een hoog niveau brengen", zegt District Manager J. Schrijver die de landelijke coördinatie verzorgt, "We introduceren ook de weekaanbieding en we kunnen nu elke klant, voor een personenauto of een bestelwagen, van dienst zijn, en dat 7 dagen per week".

Een centrale landelijke coördinatie heeft tot voordeel dat de markt optimaal kan worden bediend en er zicht is op de benodigde aantallen. Schrijver: "Bestelwagens die wij verhuren zijn gemiddeld niet ouder dan één jaar en kunnen op alle vestigingen worden gehuurd voor een aantrekkelijk tarief. De variatie in aanbod met de verschillende merken, maakt dat wij voor iedere klant een passende bestelwagen hebben; voor verhuizingen, voor eenmalig iets groots vervoeren of noem maar op". Tevens ziet Hertz een markt bij ondernemers, die het wagenpark uitbreiden. "Het komt voor dat een onderneming tijdelijk een extra vervoermiddel nodig heeft. Dan is huren voordeliger dan aanschaffen. Ondernemers kunnen met ons een contractafspraak maken".

Hertz, is internationaal marktleider in de autoverhuurbranche. Internationaal zijn er 5400 vestigingen in 150 landen. In Nederland is Hertz met 26 vestigingen vertegenwoordigd in de steden met meer dan 100.000 inwoners. Dit aantal vestigingen breidt zich gestaag uit.

Deel: ' Hertz introduceert bestelwagenverhuur '
Lees ook