Het bekende Gooise Architectenbureau Designa wordt Kabaz


Laren en Hilversum, 20140414 -- Het bekende Gooise (interieur-)architectenbureau Designa gaat na twintig succesvolle jaren een nieuwe koers varen, onder een nieuwe naam: Kabaz. In 1994 werd Designa opgericht door Bertram Terpstra. Terpstra ging samenwerken met Bertram Beerbaum en André de Vos en gedrieën maakten zij de studio tot het toonaangevende architectenbureau dat het nu is. Onlangs heeft Terpstra besloten zijn eigen pad in te slaan.

De woningen en interieurs van de architecten, interieurarchitecten en bouwmanagers zijn niet meer weg te denken uit de straten van het Gooi, maar ook internationaal timmeren zij behoorlijk aan de weg met opdrachten van Ibiza tot Suriname. Beerbaum en De Vos zetten dit werk gezamenlijk met hun zeventien vaste medewerkers voort volgens een nieuwe koers, aangepast aan de nieuwe tijden en nieuwe wensen van de opdrachtgevers. Bij deze nieuwe koers hoort wat Beerbaum en De Vos betreft een nieuwe naam: Kabaz.

Kabaz, concepts in comfort

De letters die de naam Kabaz vormen komen voort uit de visie van Beerbaum en De Vos op architectuur: “de kern van architectuur is de bewustwording van onze alledaagse zoektocht naar ruimte… om ons heen en in ons zelf.”  De ontwerpen van Kabaz zijn altijd gebaseerd op de verhalen van de gebruikers en daar volledig op afgestemd. Comfort staat niet alleen voorop bij het resultaat, maar ook bij het ontzorgen tijdens het proces van het bouwen, verbouwen en inrichten van een woning of kantoor. Vandaar hun nieuwe pay-off ‘concepts in comfort’.Noot voor redacties:

Deel: ' Het bekende Gooise Architectenbureau Designa wordt Kabaz '
Lees ook