Het 1e managementboek zonder managementtaal


Waarom doe je niet gewoon wat ik zeg?!

AMERSFOORT, 20071022 -- Woensdag 24 oktober 2007 verschijnt een praktisch boek voor krachtige besluitvorming in organisaties. De vorm waarin het is geschreven is nieuw voor Nederland. Het leest als een roman, is interactief, confronterend en praktisch toepasbaar. Verschillen in visie, belangen en karakter kunnen behoorlijk botsen. Wat moet gebeuren wordt niet gedaan of wordt eenzijdig geforceerd. Dat geeft frustratie en irritatie. We hebben dat recentelijk gezien bij Verdonk en Rutte en bij de verkoop van ABN AMRO. Volgende week gebeurt het in een andere organisatie. Dat kan anders! `Waarom doe je niet gewoon wat ik zeg?!' van managementcoach Norbert Netten geeft aan hoe.

'Waarom doe je niet gewoon wat ik zeg?!' is het eerste Nederlandstalige managementboek dat `live' de gesprekken beschrijft tussen de rationele, nuchtere (fictieve) manager Gerard en zijn personal coach. Gerard ergert zich aan de opstelling van zijn directe collega's. Hij krijgt te weinig voor elkaar wat hij belangrijk vindt. Door de herkenbare situatie van Gerard en zijn beleving tijdens de gesprekken wordt de lezer meegenomen naar dat wat normaal gesproken achter gesloten deuren blijft, zowel in Gerard zelf, als in de samenwerking met zijn directe collega's. Door het boek te lezen en de bijbehorende interactieve website te gebruiken, plukt de lezer alle vruchten van de kennis en ervaring die Gerard door zijn coach aangereikt krijgt. Op de website (www.ripuls.nl) kan de lezer zijn eigen casus inbrengen en dat wat Gerard leert, ook zichzelf eigen maken. Lezers kunnen hun ervaringen met elkaar delen. Zo worden managementtechnieken en omgangsvormen inzichtelijk en beheersbaar. Er zijn veel goede boeken over dit onderwerp. De opzet van dit boek wijkt af. Dit boek is je persoonlijke coach in boekvorm. Het is goed toegankelijk, confronterend, direct toepasbaar en met veel persoonlijke online informatie, waaronder testen, links. Het ligt vanaf morgen in de winkel.

Over Norbert Netten (1957, Amersfoort)
Norbert Netten is al sinds 1991 actief als coach en trainer in organisaties. Zijn kennis van uiteenlopende methodieken en zijn praktische instelling maken hem waardevol voor het rationele bedrijfsleven. Zijn ongewone carrireverloop, van straatmuzikant en televisiepresentator, tot managementcoach en trainer, hebben hem gevormd tot een professionele, open en inspirerende persoonlijkheid. Hij geldt als een expert op het gebied van samenwerken, authenticiteit en het bouwen van krachtige teams.


Bestellen:

Waarom doe je niet gewoon wat ik zeg
Waarom doe je niet gewoon wat ik zeg
Norbert Netten


Deel: ' Het eerste managementboek zonder managementtaal '
Lees ook