Het gaat goed met drukwerk in Son


SON, 20101105 -- De crisis heeft sommige bedrijven in de grafische industrie geen windeieren gelegd. Waar drukkerijen het moeilijk hebben om te overleven, groeien bedrijven die innovatief inspelen op de huidige marktontwikkelingen.

Een goed voorbeeld hiervan is te vinden in het Grafisch Centrum Ekkersrijt te Son. De bedrijven Topline en Van Griensven Graficom zijn de laatste jaren intensief met elkaar gaan samenwerken om de groeiende markt het hoofd te bieden. Inmiddels hebben zij diverse diensten gebundeld. Beide bedrijven faciliteren op slimme wijze drukwerk voor top-500-bedrijven en weten bij de doelgroep middels geautomatiseerde oplossingen op het ontwerp en logistiek van drukwerk te besparen.

Karel-Jan Ende, directeur van TopLine: `Eigenlijk is het heel logisch dat grote hoeveelheden drukwerk in deze tijd worden aanbesteed bij een onafhankelijke partij zoals wij. Grote afnemers met een breed drukwerkpakket willen leverzekerheid maar tegelijk de flexibiliteit om in kleine hoeveelheden te bestellen. Dit biedt Van Griensven Graficom met een systeem waarmee zij drukwerk zelf op voorraad houden en de logistiek slim hebben ingericht zodat klanten met n druk op de knop het drukwerk waar ook ter wereld geleverd kunnen krijgen.'

Michiel Entrop, directeur van Van Griensven Graficom, ziet dat zij met name grotere bedrijven op dit moment een zeer grote toegevoegde waarde kunnen bieden bij het overnemen van alle drukwerkprocessen door gebruik te maken van de schaalvergroting die het bedrijf Van Griensven Graficom realiseert.
Van Griensven Graficom is een bedrijf dat al tientallen jaren drukwerk produceert en innovatieve oplossingen verzint voor problemen in procedures en logistiek bij klanten. `Onze systemen vinden al jaren aftrek van middelgrote en grote ondernemingen door heel Europa die zonder kwaliteitverlies maximale drukwerkflexibiliteit willen hebben', aldus Entrop.

Agnes Knapen is Marketing Communications Manager EMEA bij Tennant Europe N.V. en een tevreden klant. Zij zegt hierover: 'In onze complexe en meertalige EMEA omgeving is het nodig te kunnen vertrouwen op een leverancier die met ons meedenkt als het over creatie, drukken, opslag en uitlevering van brochures en andere materialen gaat. Van Griensven Graficom is de partner die samen met ons naar oplossingen zoekt die efficintie leveren en tijdswinst genereren en die bovendien kosten besparen.'

De service en betrouwbaarheid van de twee bedrijven zal met de verregaande samenwerking nog verder gaan verbeteren. De efficiency zal volgens Entrop en Ende direct zichtbaar zijn voor de klant.

Meer informatie:
Jaap Bakx, Tel. 0499-496476


Deel: ' Het gaat goed met drukwerk in Son '
Lees ook