Het is crisis dus een cursus gamedesign kost maar 49 euro


AMSTERDAM, 20121012 -- Voor mensen met veel tijd maar weinig geld komt Gameskool met een speciale cursus. Je kunt nu gamededesigner worden voor maar 49 euro met de extreme budget cursus gamedesign van Gameskool.

De nieuwe cursus gamedesigner is in feite niet nieuw: de inhoud is precies hetzelfde als de duurdere cursus gamedesign die nu een jaar loopt bij www.gameskool.nl. Deze cursus kan zo goedkoop aangeboden worden omdat er geen docent is die je helpt. Toch is er wel ondersteuning voor de deelnemers: allereerst is er het interactieve materiaal dat je op weg helpt, daarnaast doe je deze cursus samen met andere deelnemers. En natuurlijk is er systeembeheer bij technische problemen.

Samen er uitkomen zonder docent
De oefeningen in de cursus doe je alleen, maar als je hulp nodig hebt dan kun je aan de andere (gevorderde) cursisten je vraag voorleggen. Ook de games en ander huiswerk dat je moet maken in de cursus lever je in aan andere cursisten, die er dan feedback op geven. Alles wordt geregeld via het elearning systeem van Gameskool waar in totaal 14 lessen in staan. Overigens is het mogelijk om later alsnog te upgraden naar de cursus met begeleiding door een docent.

Waar gaat de cursus gamedesign over?
In de cursus worden alle dingen behandeld die je nodig hebt om een game te maken: ontwerp, spelregels, animatie, 3d, sound, games programmeren en testen. Daarnaast is er materiaal voor wie als gamedesigner wil gaan werken of om je te voorbereiden voor (het toelatingsexamen van) een studie gamedesign aan een MBO, HBO of Universiteit. Het is een online lesprogramma dat gemiddeld een half jaar duurt als je er een paar uur per week er aan besteedt.

Na de cursus ben je in staat je eigen game te maken voor zowel PC, Apple, Ipod, Ipad, Iphone, Android of windows8. Je kunt trouwens ook apps maken na deze cursus, al ligt de focus wel op games. 

klik hier voor meer informatie over de gameschool

www.gameskool.nl