Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

14-02-2003

Het kaartenhuis verstuurt kwart miljoen kaarten op valentijnsdag

Vandaag was het erg druk op www.kaartenhuis.nl. Het leek wel of alle verliefde mensen van Nederland op Valentijnsdag extra vroeg waren opgestaan om nog een -gratis- Valentijnskaart via de Internetsite te versturen. Om 17.00 uur waren er al 200.000 kaarten verstuurd. Naar verwachting zal het totaal aantal verstuurde kaarten op Valentijnsdag 2003 ruim boven de kwart miljoen komen. Dat is ruim 10% meer dan vorig jaar.

Valentijnsdag is bij het Kaartenhuis de drukste dag van het jaar. Hoewel het serverpark op volle capaciteit draaide, hebben de bezoekers van het Kaartenhuis daar nauwelijks hinder van ondervonden.

Bijzonder populair was de mogelijkheid om de kaart anoniem te versturen. Ontvangers van anonieme kaarten krijgen de gelegenheid om te reageren, zonder dat de afzender te achterhalen is. Ook van de aangeboden GSM-diensten (logo's, ringtones en SMS) werd driftig gebruik gemaakt.

Het Kaartenhuis is sinds begin 1999 in de lucht. De website biedt gratis e-cards voor alle gelegenheden. Inmiddels staan op de site zo'n 1500 verschillende kaarten, die in huis zijn ontwikkeld. www.kaartenhuis.nl is al geruime tijd de populairste e-card site van Nederland en de ambitie is om dat ook te blijven!

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

EINDE PERSBERICHT

Zoekwoorden:

Deel: ' Het kaartenhuis verstuurt kwart miljoen kaarten op valentijnsdag '
Lees ook