Het leven is één groot spel volgens auteur van Yurish level 10


Chris Towel beantwoordt de levensvraag “Waarom?” in zijn boek

DEN HAAG, 20161028 -- Onlangs verscheen bij Uitgeverij U2pi in Den Haag het boek “Yurish level 10” van Chris Towel. De meest gestelde vraag “Waarom?” wordt in dit vermakelijke verhaal beantwoord. Het verhaal Yurish level 10 gebruikt werkelijke gebeurtenissen ter illustratie van het feit dat het leven één groot spel is. Er bestaan geen toevalligheden, foute gedachten krijg je niet zomaar.

[Omslag Yurish level 10] Aan de hand van een avontuur van drie vrienden, Wroc, Huseir en Yurish, wordt duidelijk dat wij met z’n allen spelers zijn in een spel dat in onze wereld uit 10 levels bestaat, er altijd al was en nooit zal eindigen. Tenminste, dat is de bedoeling. Er gebeurt iets waardoor het spel afgebroken dreigt te worden en ons hele bestaan in gevaar komt. Met een speciale missie moeten de drie vrienden voorkomen dat een Amerikaanse presidents-kandidaat gedreven door pure machtswellust overal een einde aan maakt.

Yurish level 10 is een uniek en verhelderend verhaal. Na het lezen ervan is het leven beter te begrijpen en dat maakt het leuker en gemakkelijker.

Chris Towel is het pseudoniem van een in Nederland woonachtige auteur. Zoals bij iedereen heeft ook zijn leven een bepaalde loop gekregen, heeft hij hard gewerkt, veel plezier gehad, kinderen grootgebracht en net als de meesten heeft hij harde klappen te verduren gekregen. Door jarenlang na te denken over “waarom” dingen gebeuren, heeft hij het geheim van het leven ontdekt. Dat geheim deelt hij nu met de wereld in dit bijzondere verhaal.

“Yurish level 10” is verkrijgbaar in iedere boekhandel in Nederland en Vlaanderen en rechtstreeks bij de uitgever via: www.boekenroute.nl. ISBN 978-90-8759-633-0, paperback, 140x215mm, 370 blz, 22,50 euro


Deel: ' Het leven is één groot spel volgens auteur van Yurish level 10 '
Lees ook