Het nationale blockchain vragenuur op 6 en 13 september 2017


UTRECHT, 20170901 -- Blockchain is dé grote belofte voor bedrijven, (financiële) organisaties, zorginstellingen en overheden als het gaat om het efficiënter en transparanter maken van (bedrijfs) processen. Dit is de reden dat Xurux en ISSD de handen in één hebben geslagen.

De potentie van de blockchain is enorm. Blockchain wordt het internet van waarde genoemd; je kunt waarde(n) uitwisselen zonder tussenkomst van derden. Ook wordt het als een ‘trust’ netwerk getypeerd. Blockchaintoepassingen hebben daarmee de potentie om rollen van partijen te ontbundelen of functies van derde partijen zelfs geheel of gedeeltelijk over te nemen. Daarnaast kunnen met behulp van smart contracts, bedrijfsprocessen of processen in een bepaalde keten, efficiënter en meer transparant worden ingericht.

Maar er zijn ook veel vragen, héél veel vragen die verder gaan dan de een-minuut-filmpjes die te vinden zijn op het internet of informatie die te halen is uit het lezenswaardige boekje ‘Blockchain for dummies, ISBN10:1119365597’. Vragen die mogelijk betrekking hebben op processen, organisatie, veiligheid, of de keten van partners waarmee u werkt. Al deze vragen verdienen een antwoord en daarom is er het nationale Blockchain vragenuur. De kans om echt gerichte antwoorden te krijgen en Blockchain te gaan inzetten.

De blockchainconsultants van Xurux en de developers van ISSD zitten klaar om de vragen te beantwoorden. Meldt vragen aan via het contactformulier op www.ikhebvragenoverblockchain.nl. Bel op 6 of 13 september 2017 tussen 10.00 uur en 11.00 uur naar de blockchain hotline: 085 - 210 33 82 en krijg direct antwoord op alle vragen.

Het nationale Blockchain vragenuur is powered by ISSD en Xurux

Lees ook het persbericht 'Xurux en ISSD slaan handen ineen in blockchain development'.

XURUXOver Xurux
Xurux bestaat uit drie onderdelen: Xurux Solutions experimenteert zelf met eigen blockchain projecten, implementeert oplossingen van partners en realiseert projecten in opdracht. Xurux Academy biedt een breed pallet aan blockchain opleidingen. De blockchain specialisten in het netwerk van Xurux Consultancy ondersteunen bedrijven bij hun blockchain projecten.

ISSDOver ISSD
ISSD is een internationaal gericht IT-bedrijf met een focus op Europa. Door een andere insteek op projecten creëert zij maximale klantwaarde in een technologische omgeving.
De development teams van ISSD zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd, Oracle Gold, Microsoft Silver partner en in Q-1 2018 GDPR compliance. Afspraak is afspraak.


Deel: ' Het nationale blockchain vragenuur op 6 en 13 september 2017 '
Lees ook