Nederlands Openluchtmuseum

Levend en levendig

Het Nederlands Openluchtmuseum

Een link voor elk evenement

Diversiteit is het sleutelwoord. Voor ieder evenement de gewenste sfeer. Dit is mogelijk door de veelzijdigheid aan locaties en themas in dit museumpark. Het Nederlands Openluchtmuseum biedt een levendig overzicht van het dagelijks leven, wonen en werken in Nederland vanaf 1750. Als evenementenlocatie ècht anders-dan-anders.

Het nieuwe Entreepaviljoen, Restaurant de Kasteelboerderij, Herberg de Hanekamp, het Brabants café, de Brouwerij, stuk voor stuk locaties met een eigen identiteit. Ieder bedrijf vindt hier wel een link voor haar evenement. Top-entertainment, culinair genot in de vorm van een uitgekiende catering onder eigen dak; het Nederlands Openluchtmuseum voldoet aan de hoogste eisen.

De Nederlandse zakelijke markt weet inmiddels haar weg te vinden voor evenementen bij het Openluchtmuseum. De nieuwe entree met de culturele attractie HollandRama biedt ongekende mogelijkheden. Onlangs werd het multifunctionele entreepaviljoen ingezet voor een boksworkshop, een oorverdovende cursus salsa op klompen en werd er een buffet voor 650 personen geserveerd. Het jaar 2000 werd afgesloten met een gigantisch feest waarbij 1800 mensen konden genieten van entertainment in diverse vormen en op diverse historische locaties.

Per historische tram, een bezienswaardigheid op zich, met prachtig geuniformeerd personeel, kunnen gasten worden vervoerd van de ene naar de andere locatie. In stijl worden er activiteiten georganiseerd en natuurlijk kan er ook een voorstelling worden bijgewoond van HollandRama. Andere speciale aanvullingen op een smaakvol buffet of een bijzonder feest zijn verhalenvertellers, rondleidingen, een rit in de avondschemering door het verlichte park, of een exclusief bezoek aan de tentoonstellingen. Voor liefhebbers van oude en nieuwe architectuur valt er in het Nederlands Openluchtmuseum natuurlijk ook veel te beleven.

Ook biedt het Nederlands Openluchtmuseum buiten het seizoen diverse mogelijkheden om uw product op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen. Vanwege de diversiteit aan locaties kan uw product, of het nu een nostalgische of futuristische uitstraling heeft, tot zijn recht komen in een sfeer die erbij past. De gebouwen in het museum komen uit alle provincies van Nederland. Diverse bedrijven die aan de wieg van de moderne industrieën, fabrieken of grootwinkelbedrijven hebben gestaan vindt u in ons museum. Uw product in een prachtig decor met entertainment, lunches of buffeten op maat krijgt zo wel een heel bijzondere uitstraling.

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren bellen met de medewerkers van de afdeling Reserveringen, 026-3576123.

Picture

Contact info@openluchtmuseum.nl with questions or comments regarding this site.
Copyright 2001, Nederlands Openluchtmuseum Arnhem, BOF Inc. (Built on Fridays). All rights reserved.

Deel: ' Het Nederlands Openluchtmuseum heeft voor elk wat wils '
Lees ook