PLANET MEDIA GROUP

Het Net introduceert domeinregistratie voor consumenten

Het Net introduceert voordelige domeinregistratie voor consumenten

Amersfoort, 29 januari 2003 Vandaag introduceert Het Net de dienst Eigen Site&Mail (www.hetnet.nl/esm), een combinatie van een eigen domeinnaam, e-mail onder domein en een persoonlijke homepage via de eigen domeinnaam. Naast het bieden van deze voordelige totaaloplossing, maakt Het Net het als een van de eerste providers voor consumenten mogelijk om een .nl-domeinnaam te registreren.

Uit onderzoek onder abonnees van Het Net blijkt een grote belangstelling voor de nieuwe dienst. Met Eigen Site&Mail kunnen abonnees op eenvoudige, snelle en voordelige manier een plaats op internet verkrijgen. Na aanmelding hoeven abonnees niets meer te doen: via een zelf gekozen domeinnaam is de eigen homepage makkelijk en op herkenbare manier bereikbaar voor iedereen. Onder dezelfde domeinnaam kunnen gratis een onbeperkt aantal e-mailadressen aangemaakt worden.

Voor Eigen Site&Mail betalen abonnees EUR 3,25 per maand en éénmalig EUR 17,50 (incl. BTW) aan registratiekosten. Aanmelding kan via www.hetnet.nl/esm. De dienst is beschikbaar binnen 24 uur na aanvraag.

Over Het Net
Het Net is een van de grootste internetaanbieders in Nederland. Het Net is onderdeel van de Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl), waar ook internetaanbieder Planet Internet onder valt.

Deel: ' Het Net introduceert domeinregistratie voor consumenten '
Lees ook