Het Prodivita proteine dieet introduceert haar Knoflook Crostini


Het high protein, low carb Prodivita proteine dieet introduceert een nieuw proteïne dieet product

ANTWERPEN, België, 20130118 -- Het nieuwe jaar is begonnen, veel mensen zijn begonnen om hun door de feestdagen aangekomen gewicht weer te verliezen. Prodivita helpt hen een handje met de lancering van een nieuw product in haar proteine dieet: de Knoflook Crostini. Prodivita is een internationale speler in de markt van hoogwaardige proteïne dieetproducten die vooral gezond, lekker en betaalbaar moeten zijn.

De nieuwe Look Crostini's zijn gemaakt met daadwerkelijk (knof)look zodat ze een authentieke smaak hebben, anders dan andere proteïne diëten. De kant-en-klare Look Crostini's bevatten niet meer dan 113 kcal per sachet van 30 gram. Prodivita’s Knoflook Crostini's zijn al in de strikte fase (fase 1) van het proteïne dieet toegestaan. Het Prodivita proteïne dieet bevat 4 fases waarvan fase 1 de meest strikte fase is.

Op het eerste gezicht zien de Look Crostini's er heerlijk uit, te lekker om deel uit te maken van een proteine dieet. Maar Prodivita garandeert dat ze er niet alleen lekker uitzien maar dat ook daadwerkelijk zijn. Door nog meer smaak toe te voegen aan haar toch al uitgebreide gamma van Prodivita proteïne dieet producten, wil Prodivita bewijzen dat diëten niet vervelend en moeilijk hoeft te zijn om toch effectief te werken.

Prodivita is een ontwikkelaar en verkoper van hoogwaardige proteïne dieet producten en andere voedingssupplementen en heeft haar hoofdkantoor in België. Op dit moment is Prodivita in België, Nederland en Duitsland werkzaam.

Indien u meer wilt weten over Prodivita en het Prodivita proteïne dieet, dan kunt u hun website bezoeken via: https://www.prodivita.be en https://www.prodivita.nl

Deel: ' Het Prodivita proteine dieet introduceert haar Knoflook Crostini '
Lees ook