Het Vis-saucijzenbroodje is finalist bij de Seafood Prix d’Elite


Brussel, Belgie, 20110324 -- Het vissaucijzenbroodje, een smakelijk product van Q-vis visgroothandel samen ontwikkeld met Kubus food and more, is finalist bij de Seafood Prix d’Elite. Dit smakelijke broodje is in twee varianten verkrijgbaar: De 'normale' en de met vis die het MSC-keurmerk draagt. Allebei de varianten worden uitsluitend met de beste producten en het beste roomboterbladerdeeg bereid.

De Seafood Prix d'Elite is een wedstrijd voor nieuwe producten die plaatsvindt op de European Seafood Exposition en Seafood Processing Europe . Samen vormen deze evenementen de 's werelds grootste vis beurs. Op deze beurs komen viskopers uit meer dan 140 landen. De finalisten in de Seafood Prix d'Elite wedstrijd presenteren hun product aan de Europese en mondiale markt.

 In deze wedstrijd worden de beste seafood-producten van het afgelopen jaar voor de retail en foodservice markten in Europa beoordeeld. Alle producten in de finale worden beoordeeld door een prominente jury van inkopers, koks en deskundigen uit het bedrijfsleven. De producten zullen prominent worden weergegeven in de Seafood Prix d'Elite stand.

De European Seafood Exposition is op 3 tot en met 5 mei 2011 in Brussel.

Meer informatie over Q-vis vindt u op www.q-vis.nl

Meer informatie over de Europian Seafood Exposition vindt u op www.euroseafood.com

Meer informatie over de Seafood Prix d’Elite vindt u op www.prixdelite.com

Meer informatie over Marine Stewardship Council vindt u op https://www.msc.org/nieuws/cijfers


Deel: ' Het Vis-saucijzenbroodje is finalist bij de Seafood Prix d’Elite '
Lees ook