Het zijn vooral vrouwen die bellen voor een loodgieter


ZEIST, 20150824 -- Vrouwen bellen relatief vaker naar een loodgieter dan mannen volgens een onderzoek van Mister Hippo. De oorzaak hiervan is meestal dat mannen het probleem vaak sneller zelf op kunnen lossen of omdat vrouwen de portemonnee beheren.

Complexe storing

Mister Hippo krijgt van mannen die bellen vaak complexere storingen binnen. Dit zijn voornamelijk de klussen die ze zelf niet kunnen oplossen en waarbij ze een vakman nodig hebben met het juiste materiaal en gereedschap. Een andere situatie die zich voor kan doen, is dat mannen het probleem zelf groter hebben gemaakt en ten einde raad zijn.

Vrouwen besteden werk liever uit

Uit een onderzoek van Mister Hippo is te zien dat vrouwen toch liever het werk uitbesteden aan een vakman. Daarnaast is het ook opmerkelijk dat de kosten voor een vrouw belangrijker zijn, dan voor een man. Vrouwen willen graag de kosten tot in de detail weten, terwijl mannen vaak al blij zijn als ze een lastige klus uit handen kunnen geven. 

Vrouw is de baas over het budget

Voordat de man een afspraak kan maken, zal hij dit eerst moeten overleggen met zijn vrouw. Zij beslist uiteindelijk of het budget kan worden gebruikt voor een klus.

https://www.misterhippo.nl/het-zijn-vooral-vrouwen-die-bellen-voor-een-loodgieter/


Deel: ' Het zijn vooral vrouwen die bellen voor een loodgieter '
Lees ook