Heurkens & van Veluw winnaar 2016 in Rvs-bewerkingsbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160407 -- Heurkens & van Veluw BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Rvs-bewerkingsbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘Heurkens & van Veluw weet haar uitgebreide kennis van rvs-bewerking uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een op alle gebieden zeer mooi bedrijf dat excelleert in haar sector.’

Heurkens & van Veluw BV legt zich toe op rvs-plaatbewerking, metaalbewerking, 3D-lasersnijden , buis- en kokerproducten uit roestvrijstaal, aluminium & staal. Zij beschikt over de nieuwste en snelste lasersnijmachines, kantbanken en lasrobots voor metaalbewerking en rvs-plaatwerk. De kracht van het bedrijf: het kan een groot deel van de rvs-metaalbewerking in eigen huis uitvoeren. Tevens kan het value-engineerings van producten uitvoeren, eventueel samen met de klant. Heurkens & van Veluw BV is opgericht in 1998 en huist in Oss. Het heeft circa 100 medewerkers en is in heel Nederland en diverse landen van Europa actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Heurkens & van Veluw BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Heurkens & van Veluw, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.’

Modern en uitgebreid machinepark
Haar positie in de markt is deels afhankelijk van de bedrijfsomvang: in de sector is Heurkens & van Veluw met circa 100 fte’s de grootste. ‘Dit stelt haar in staat niet alleen grote opdrachten aan te kunnen, maar ook snel te kunnen reageren op klantvragen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Onderscheidend is zeker het zeer moderne en uitgebreide machinepark. Door de bijzondere omvang hiervan kan zij opdrachten aan die vrijwel nergens anders kunnen. Hierdoor krijgt de onderneming veelal meerdere opdrachten van dezelfde opdrachtgever, om alles in één hand te houden.

De onderneming scoort met name hoog in de quick scan; een van de beste, zo niet de beste in Nederland. Op managerial niveau wordt gewerkt via QRM: Quick Response Manufacturing. Allerlei relevante besturings- en managementaspecten worden hierbij betrokken om de productieprocessen gestroomlijnd te laten verlopen. Deze processen worden continu geoptimaliseerd. Gekozen is voor QRM omdat het bedrijf geen serieproductie kent, maar vrijwel uitsluitend maatwerk op order levert.

‘Heurkens & van Veluw opereert in de top van de markt. Sterk management, modernste machinepark, flexibel en hoog gemotiveerde mensen. Internationale top-opdrachtgevers die mogen rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze onderneming de terechte branchewinnaar. En misschien wel een kandidaat voor een eindnominatie!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.heurkens-veluw.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Heurkens & van Veluw winnaar 2016 in Rvs-bewerkingsbranche '
Lees ook