Hewlett-Packard


Direct fotos printen met nieuwe compacte fotoprinter

Amstelveen, 19 september 2001 Hewlett-Packard annonceert een revolutionaire, ultracompacte fotoprinter voor het printen van fotos direct vanaf de digitale camera, de HP Photosmart 100. Deze nieuwe fotoprinter heeft een zilverkleurig, compact design en is een must voor de echte foto-enthousiast.

Gebruikers kunnen fotos met één druk op de knop direct printen vanaf een CompactFlash, SmartMedia en Memory Stick geheugenkaart of via de PC. Met de knoppen op de printer kunnen gebruikers zonder tussenkomst van een PC de fotos kiezen die zij willen printen, de grootte ervan bepalen en het aantal kopieën.

De HP Photosmart 100 is de meest compacte en gebruikersvriendelijke printoplossing van HP tot nog toe. Het apparaat is 22x11 cm groot en weegt slechts 1,3 kilo. De HP Photosmart 100 levert uitzonderlijke fotokwaliteit en is ideaal voor het printen van fotos tot een grootte van
10x15 cm (het meest gebruikte formaat). De nieuwe fotoprinter is eenvoudig te bedienen en drukt met een resolutie van 2400x1200 dpi fotos af die niet van echt zijn te onderscheiden.

De HP Photosmart 100 is vanaf november verkrijgbaar en heeft een consumentenadviesprijs inclusief BTW van 449,- (204,- euro) .

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 - 547 66 66.

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige
e-services en oplossingen voor een always-on internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van
Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

Microsoft en Windows zijn in de Verenigde Staten geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation.

Deel: ' Hewlett-Packard kondigt ultracompacte fotoprinter aan '
Lees ook