Ingezonden persbericht


HIGHLIGHT
()

()

DEZE VRIJDAG EN ZATERDAG IN
THE GRAHAM NORTON SHOW OM 22.00 UUR:
STEPHEN FRY & JENNIFER LOPEZ
Stephen Fry houdt Twitter, Bill Bailey laat zijn papegaaien uit in het park, Cesar Millan fluistert tegen honden en Annie Lennox treedt samen met David Gray live op in de studio. J. Lo praat over het moederschap, haar relatiebreuk met Ben Afleck en haar relatie met Marc Anthony terwijl Karen Gillan praat over hoe het is om de meest sexy dokter assistente te zijn. Deze vrijdagavond zitten schrijver- en TV presentator Stephen Fry, komediant Bill Baily, dog whisperer Cesar Millan en Annie Lennox en David Gray op de bank bij Graham. Zaterdag wordt Graham vergezeld door de internationale superster Jennifer Lopez, actrice Karen Gillan, acteur Alan Davies en het talentvolle Britse bandje Ben's Brother. Vanaf zaterdag 29 oktober is het nieuwe seizoen van The Graham Norton Show te zien bij Comedy Central. Vrijdagavond:
Stephen praat over zijn liefde voor Twitter en beschrijft het als: "Twitter heeft geen doel, maar het is een leuke manier om met mensen in aanraking te komen zonder ze echt te ontmoeten." Maar hij klaagt nog wel dat het 'Twitternet' vol zit met mensen die alleen maar nare comments het net op spuwen. Terwijl hij aan het klagen is groet het publiek hem via Twitter. Stephen is net terug uit Amerika, waar hij was voor de serie Bones, en praat over zijn drukke leven en dat hij het liefst zoveel mogelijk dingen doet. Graham laat Stephen een nieuwe gadget zien, waardoor Stephen's voorliefde voor nieuwe snufjes duidelijk wordt. Met de gadget van Graham, de 'Mood Tail', kun je mensen een hondenstaart geven. Stephen en Bill hebben allebei een zwak voor dieren. Stephen praat over een vogel die zo tam is, dat hij op je hoofd gaat zitten en daar ook probeert voor nageslacht te zorgen... Bill praat over zijn papegaaien, die hij heeft gered van de dood. Om ze weer op krachten te krijgen laat hij ze uit in het park. Hondeneigenaar Graham kijkt uit naar zijn ontmoeting met hondenfluisteraar Cesar en vergelijkt zijn bezoek met de Paus die op bezoek komt. Cesar verklapt wat de psychologische geheimen achter hondentraining zijn. "hondentraining gaat meer om de mensen dan om de hond zelf, de hond moet zich aanpassen aan jouw veranderingen." Daarom zijn alle gedragsproblemen van de honden van Graham, de schuld van Graham zelf. Annie Lennox en David Gray treden op met hun duet 'Full Steam' live in de studio. Zaterdagavond:
Jennifer Lopez is regelrecht van haar filmpremière in Londen naar de studio van Graham gekomen om te praten over haar de geboorte van haar tweeling, "een magisch en vies moment tegelijk." J.Lo is pas net weer aan het werk sinds de geboorte van haar kinderen, het liefst blijft ze thuis om bij haar tweeling te zijn, maar ze wil haar kinderen dezelfde werkhouding meegeven die zij kreeg toen ze opgroeide. J Lo praat over haar relatiebreuk met Ben Affleck, die volgens haar kwam door de druk van de filmindustrie op hun levensstijl. "Ik hou van Ben. Het is een geweldige man, maar het was allemaal teveel van het goede. Het was raar om te zien hoe de media los ging op onze breuk, daar hebben we veel onder geleden." En over haar relatie met Marc Anthony zegt ze, "Onze relatie is anders, hij kijkt anders tegen onze zakelijke levens aan. We scheiden nu ons werk- en privéleven. Karen Gillen reageert op de titel 'meest sexy dokter assistente', een bijnaam die ze heeft sinds haar rol in de tv-serie Doctor Who. "Misschien komt dat omdat ik in mijn eerste aflevering een kiss-o-gram moest doen?" Alle roem en aandacht die ze sindsdien heeft gekregen, kwamen totaal onverwacht, "We deden een opname in New York en het verbaast me hoe groot onze fanbase wel niet is, zelfs in Amerika! Toen we een opname deden in East Village, waren er fans die daar gingen overnachten om een plekje in het publiek proberen te bemachtigen." Karen praat over een zoen scene in de serie Doctor Who, "Mijn vriendje heeft de scene gezien, maar hij doet er heel relaxt over!" Over seks scènes zegt J Lo, "Marc zou mij nooit in zo'n scene willen zien, dat zou hem gek maken! Daarentegen wil ik Marc ook niet zien vrijen met een andere vrouw!" De band Ben's Brother treedt live op in de studio en Jamie Hartman neemt ook plaats op de bank om te praten met Graham en de andere gasten.

Deel: ' Highlight Stephen Fry & Jennifer Lopez bij Graham '
Lees ook