Hilfort BV winnaar 2016 in Payrollbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160310 -- Hilfort BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Payrollbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘Hilfort BV weet haar enorme knowhow op het gebied van payrolling uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Hilfort BV (2013) is actief als dienstverlener in de wereld van payrolling. De onderneming levert verschillende diensten aan freelancers, interim-professionals en zzp-ers die in Nederland en Europa werken. Daarnaast onderscheidt zij zich door internationale dienstverlening aan expats die in Nederland willen wonen en werken. Door de korte lijnen kan zij snel en direct communiceren en betalen, flexibel inspelen op wensen van medewerkers, recruiters en eindklanten en door het zelf ontworpen administratie systeem snel reageren op nieuwe wet- en regelgeving. Hilfort is gevestigd in Amersfoort en opereert in heel Nederland en Europa.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Hilfort een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Hilfort, want zij is continu doende haar diensten en producten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.’

Excellente dienstverlening

De jury prijst met name haar brede aanbod, waardoor Hilfort voor internationale recruiters, medewerkers en werkgevers de spin in het web is. ‘Op alle gebieden verleent zij op professionele wijze diensten die voor elke partner in het proces van toegevoegde waarde zijn. Van voorlichting aan de werkzoekende specialist, werkvergunningen, belastingzaken, administratieve zaken, contracten en snelle betaling tot en met huisvesting en mogelijkheden voor een leaseauto. Samenwerking met deskundige partners staat daarbij borg voor een excellente dienstverlening waarbij alle wet- en regelgeving tiptop wordt nageleefd’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

De wereld van payrolling kent vele cowboys waarbij kwaliteitsnormen vooralsnog ontbreken. In deze sector onderscheid je je door professionaliteit (het kennen van de materie), contractinhoudelijke en financiële transparantie voor alle partijen en een langetermijnfocus op groei en continuïteit. Als enige partij in deze markt stelt Hilfort online haar salarisgegevens beschikbaar aan betrokken partijen en werkt zij mee aan een keurmerk voor payrollorganisaties. ‘Hilfort is transparant en integer in een markt die nog lang niet volwassen is. Zij pakt haar verantwoordelijkheid en is daarmee de terechte winnaar in deze branche. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een absolute topper in haar wereld!’, oordeelt de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.hilfort.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Hilfort BV winnaar 2016 in Payrollbranche '
Lees ook