Hilton Frankfurt Airport verkozen tot beste luchthavenhotel ter wereld


FRANKFURT AM MAIN, Duitsland, 20130130 -- Voor het Hilton Frankfurt Airport begint 2013 al direct op bijzondere wijze. Het premiumhotel van de luchthaven Frankfurt heeft de gerenommeerde award "Best Airport Hotel in the World" van het zakenreistijdschrift Business Traveller USA in New York in ontvangst genomen.

"Met deze prestigieuze prijs zetten we ons succesverhaal van 2012 ook in het nieuwe jaar voort", zegt Nederlander Charles Muller, Cluster General Manager van Hilton Frankfurt Airport en Hilton Garden Inn Frankfurt Airport, verheugd. "De award is een blijk van internationale waardering voor de kwaliteit van het hotel en de excellente service. Dit  sensationele succes is te danken aan onze medewerkers, die iedere dag met veel liefde voor detail hun uiterste best doen om de verwachtingen van onze gasten telkens weer te overtreffen." 

Hilton Frankfurt Airport ligt direct aan een van Europa’s grootste vliegvelden, zo’n 15 minuten  van het centrum van Frankfurt, en is daarmee de ideale uitvalsbasis is voor zowel zakelijke als toeristische gasten om een bezoek te brengen aan de financiële hoofdstad van Duitsland en de talrijke culturele hoogtepunten van de stad. 

Het hotel is vanuit Nederland goed te bereiken. De Intercity-Express (ICE) trein die dagelijks van Amsterdam naar Frankfurt rijdt stopt direct onder het hotel. KLM en Lufthansa vliegen meerdere malen per dag van Amsterdam naar Frankfurt. Er is een overdekte voetgangersbrug tussen de luchthaven en het Hilton Frankfurt Airport. Het bijzondere hotel kan ook gemakkelijk per auto worden bereikt via de afslag bij het knooppunt van de A3 en A5.

Zie het volledige persbericht als PDF

[Hilton Frankfurt Airport beste luchthavenhotel ter wereld]

Fotobijschrift: Lobby Hilton Frankfurt Airport

[Hilton Frankfurt Airport beste luchthavenhotel ter wereld]

Fotobijschrift: Hilton Frankfurt Airport en Hilton Garden Inn, Frankfurt Airport, in THE SQUAIRE

Deel: ' Hilton Frankfurt Airport verkozen tot beste luchthavenhotel ter wereld '
Lees ook