Amsterdam RAI


HISWA te WATER 99

Date:6/30/99

FEITEN EN CIJFERS

Organisatie : De HISWA te WATER 99 (Amsterdam Seaport Boat Show) wordt georganiseerd door Amsterdam RAI onder auspiciën van HISWA Vereniging.
Hoofdsponsor : Delta Lloyd
Tentoonstellingsdagen : De tentoonstelling vindt plaats van dinsdag 31 augustus tot en met zondag 5 september 1999
Openingstijden : De HISWA te WATER 99 is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
Locatie : De tentoonstelling vindt plaats in de zeejachthaven Seaport Marina IJmuiden, Kennemerboulevard 540 In IJmuiden.

Expositieprogramma : Zeil- en motorjachten met een minimumlengte van zeven meter, afgemeerd aan drijvende steigers. Zeil- en mastenmakers, dekbeslag, makelaars, navigatieapparatuur en andere artikelen die direct verband houden met jachten, bevinden zich op het kadeterrein en in de tentaccommodaties.

Aantal exposanten : 219 (stand per 17/6/1999)
Aantal tentoongestelde boten : : ruim 340
Toegangsprijs : fl. 25,- per persoon;fl.17,50 voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar en houders van Pas 65.
Bereikbaarheid
Openbaar vervoer : Bussen vanaf station Haarlem en station Sloterdijk (Amsterdam) stoppen voor de deur
Per auto : - Uit het noorden vanaf de A9, na de Velsertunnel borden richting IJmuiden aanhouden en vervolgens borden HISWA te WATER/Marina volgen;


- Vanaf Haarlem (N208) afslag IJmuiden nemen en vervolgens borden HISWA te WATER/Marina volgen;


- Vanaf het zuid-oosten (A9) richting Alkmaar rijden voor de Velsertunnel afslag IJmuiden nemen en vervolgens borden HISWA te WATER/Marina volgen.
Per fast flying ferry : De ferry vertrekt van achter het Centraal Station van Amsterdam en vaart tot Velsen, waar vandaan bussen tot de entree van de bootshow rijden. De eerste afvaart vanaf Amsterdam CS is om 10.00 uur (steiger 7). Vervolgens vertrekt de ferry ieder uur. De laatste afvaart vanuit Velsen is om 18.30 uur.

Deel: ' HISWA te water 99 Feiten en cijfers '
Lees ook