Hoe ik 298 vrouwen verleidde in 3 jaar


Einde mannenleed in zicht! De kunst van het Verleiden

ROTTERDAM, 20071206 -- Wist u dat er een geheime wereld bestaat van het versieren van vrouwen in Nederland? Dit "geheime genootschap" bestaat uit zo'n 500 man van allemaal versierkunstenaars. Zij verleiden vrouwen terwijl u dit bericht leest. Zij opereren elk moment op klaarlichte dag op straat, via internet dating sites en in het uitgaansleven. Zij vergaderen wekelijks en hebben geheime meetings op verschillende plaatsen van Nederland. Mannen met een eigen taalgebruik, met hun eigen erecodes, mannen die strategieen en tactieken bespreken hoe ze vrouwen veroveren.

Drie mannen van verschillende leeftijd - Dating Doctor AlphaDoc, SmoothDoc en MadDoc - maken al vele jaren de dienst uit in deze onderwereld van mannen die vrouwen weten te versieren.
Overdag op straat verleiden zij methodisch en welbewust vrouwen die nietsvermoedend aan het winkelen zijn om even later met hen in bed te belanden.
's Nachts in clubs benaderen zij nieuwe 'doelwitten' en bewijzen zij dat ze de kunst bezitten om vrouwen voor zich te winnen.

MadDoc is 3 jaar geleden begonnen in een "verleidingsgemeenschap", een verborgen wereld van doodgewone mannen die het voor elkaar krijgen edere vrouw die ze begeren succesvol te versieren.
Dag en nacht achter elkaar benaderde MadDoc nieuwe "doelen", tot ook hij de kunst bezat om iedere vrouw voor zich te strikken. Na een aantal maanden was hij van een gefrustreerde loser veranderd in een superster onder de versierkunstenaars.

Via internet en internationale workshops leerde hij onder andere de charismatische meesterverleider AlphaDoc kennen, wiens cursussen door honderden wanhopige vrijgezelle mannen worden gevolgd. AlphaDoc overtreft alle experts - terwijl de meeste mannen praten over seks met mooie vrouwen, ligt hij met deze vrouwen in bed. Versieren is zijn hobby, zijn passie, zijn roeping.

Wanneer je de Dating Doctors ontmoet ervaar je dat zij vrouwen kennen en begrijpen. Gedreven door een onbedwingbare nieuwsgierigheid naar vrouwenlichamen en hun gedrag in bed, hebben zij zich voorgenomen hen leven aan vrouwen te wijden.

D.m.v een seminarie vrouwen versieren op 22 dec; een praktijkworkshop op 12 jan en een datingtour eind feb naar Miami verlenen zij medewerking om dit geheime genootschap te onthullen en geven zij tegelijkertijd een overzicht van hen uitzonderlijke ideen over vrouwen en de wijze waarop zij hen voor zich winnen.


Deel: ' Hoe ik 298 vrouwen verleidde in 3 jaar '
Lees ook