Telecom resellers verwachten veel van Samsung Galaxy S7


‘De S7 wordt een van de populairste toestellen op de markt’

AMSTERDAM, 20160217 -- Telecom Resellers zoals Studentmobiel hebben hoge verwachtingen van het nieuwe Samsung-vlaggenschip. De opvolger van de Samsung Galaxy S6 zal naar alle waarschijnlijkheid de Galaxy S7 worden. Aanstaande zondag 21 februari presenteert Samsung de nieuwste aanwinst tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona.

[Logo TECHNIEUWS.COM] Officieel is er nog niets bekend over de opvolger van de Galaxy S6, die erg goed ontvangen werd door zowel media als publiek. De Indonesische afdeling van Samsung plaatste echter voortijdig een video online waarin de S7 Edge te zien is. De S7 heeft nagenoeg hetzelfde ontwerp als de Galaxy S6 Edge, kan draadloos worden opgeladen en is waterdicht.

Studentmobiel
Studentmobiel heeft hoge verwachtingen van het nieuwe vlaggenschip van Samsung. “Wij denken dat dit toestel wederom een groot succes wordt. In de afgelopen periode hebben we de vraag naar het nieuwe vlaggenschip van Samsung wekelijks zien toenemen. Onze prognose is daarom dat in navolging van de Samsung Galaxy S6 ook de opvolger één van de populairste toestellen zal worden in de markt.” aldus Frans van der Meijde, marketinganalist bij Studentmobiel.

Virtual Reality
Uit de Samsung-teaser lijkt het dat Samsung op het Unpacked-event in Barcelona meer zal vertellen over hun Virtual Reality-plannen. Samen met Oculus ontwikkelde het bedrijf een Gear VR-bril, een virtual reality-bril waar je een compatibele Samsung-smartphone in schuift. “De promotie-acties van Samsung hebben bij de voorgaande releases voor een enorme boost gezorgd.”, vertelt Van der Meijde. “Zo kreeg je 2 jaar geleden, een paar maanden na de release van de Galaxy S5 een Tablet cadeau en bij de Samsung Galaxy S6 € 100,- cashback.”

[The Next Level Samsung Galaxy]

Deel: ' Hoge verwachtingen van Samsung Galaxy S7 '
Lees ook