Ingezonden persbericht

Persbericht

HOLLAND HOUSE INTRODUCEERT NIEUWE VERSIE UNISPOOL-on-NT

Nieuwe functionaliteit ter ondersteuning van productieprinten

Brakel, 23 juli 2002- Holland House, marktleider op het gebied van print- en output managementoplossingen, introduceert versie 1.6 van UNISPOOL-on-NT. De nieuwe release is uitgerust met de functionaliteit 'forms management', die regelt dat printopdrachten voor specifiek papier - denk aan briefpapier of papier voor orderbevestigingen - pas worden geprint op het moment dat het juiste papier in de printer is geladen. Een aparte printer aanschaffen voor verschillende papiersoorten is niet meer nodig. De nieuwe functionaliteit garandeert dat de standaard (high-volume) printer alle opdrachten op het juiste papier print. Organisaties met een Windows NT omgeving kunnen door deze optie flexibel omgaan met verschillende soorten papier en dus efficiënt gebruikmaken van hun bestaande resources.

Veel organisaties printen grote printopdrachten (batch jobs) niet op standaard papier. Het is tijdrovend en kostbaar wanneer, bijvoorbeeld, dergelijke printopdrachten 'per ongeluk' op het verkeerde papier worden geprint of als er per papiersoort een printer moet worden aangeschaft. De nieuwste versie van UNISPOOL-on-NT biedt hiervoor een oplossing. Binnen de printopdracht is aan te geven dat het op specifiek papier dient te worden geprint. Op het moment dat dit specifieke papier is geladen in de printer, geeft de operator dit aan middels de grafische management interface van UNISPOOL-on-NT. Pas op het moment dat de in de printjob gedefinieerde papiersoort overeenkomt met de door de operator aangegeven papiersoort, start de printopdracht automatisch. Door deze nieuwe functionaliteit kan de opdracht tot printen in de applicatie worden gegeven, ongeacht de papiersoort die op dat moment in de printer is geladen.

'Evenals gebruikers van Unix kunnen nu ook Windows NT-gebruikers profiteren van deze effectieve en efficiënte oplossing voor speciale printopdrachten', aldus Berend Hofman, Managing Director van Holland House. 'De nieuwe functionaliteit is uitermate geschikt voor kritische bedrijfsomgevingen waar veelal productieprinten plaatsvindt.'

Holland House B.V., Postbus 3000, 5306 ZX Brakel. Telefoon: 0418 - 673000, fax: 0418 - 673060, e-mail: info@hollandhouse.com, website: www.hollandhouse.com

Over Holland House
Holland House is wereldwijd marktleider op het gebied van open output-management systemen. De software wordt op de markt gebracht via een omvangrijk internationaal distributienetwerk. Het hoofdkantoor van Holland House is gevestigd in Brakel. Het voornaamste product van Holland House is UNISPOOL, een zeer flexibel output-management systeem, bedoeld voor multi-platform netwerkomgevingen van organisaties, waar output-management een kritieke factor voor de bedrijfsvoering is. UNISPOOL wordt gebruikt bij gerenommeerde wereldwijd opererende organisaties, zoals Kodak Pathe, Du Pont de Nemours GmbH, Bourns en L'Air Liquide.

Deel: ' Holland house introduceert nieuwe versie unispool-on-NT '
Lees ook