Ingezonden persbericht

Persbericht

Holland House introduceert UNISPOOL for mySAP.com

End-to-end management in gedistribueerde omgevingen

Brakel, juli 2001 - Holland House, marktleider op het gebied van print- en output management oplossingen, heeft de functionaliteit van UNISPOOL for mySAP.com* uitgebreid met verbeterde integratie. UNISPOOL for mySAP.comâ"¢ biedt een infrastructuur die het centrale beheer van outputverkeer in heterogene, complexe bedrijfsnetwerken met gedistribueerde sites mogelijk maakt. De naadloze integratie tussen UNISPOOL en mySAP.comâ"¢ garandeert betrouwbare documentaflevering van begin (applicatie) tot eindbestemming. De door SAP gecertificeerde interface (op basis van BC-XOM) maakt aanpassingen in de SAP-applicaties overbodig.

De belangrijkste verbetering in deze nieuwe release van UNISPOOL is dat in een gedistribueerde omgeving, waar een document soms via verschillende tussenstations zijn eindbestemming bereikt, er nu een volledige aflevergarantie en statusmelding is. Ondertussen blijft de printomgeving in het bedrijfsnetwerk volledig transparant - voor applicatie en gebruikers - en zijn documenten eenvoudig te traceren.

'Het beheren en bewaken van het outputverkeer in complexe, heterogene bedrijfsnetwerken is een constante uitdaging, zeker met de dynamische ontwikkelingen binnen grotere organisaties', aldus Berend Hofman, managing director bij Holland House. 'Met UNISPOOL for mySAP.comâ"¢ zijn afstanden, in gedistribueerde omgevingen eenvoudig te overbruggen. Met dit product willen we nadrukkelijk een bijdrage leveren aan het waarmaken van garanties en service-levels die (interne of externe) IT service organisaties aangaan met hun gebruikers.'

Holland House B.V., Postbus 3000, 5306 ZX Brakel. Tel. : 0418 - 673000 Website: www.hollandhouse.com

Over Holland House
Holland House is marktleider op het gebied van open print/output management systemen. De software wordt op de markt gebracht via een omvangrijk internationaal distributienetwerk. Het hoofdkantoor van Holland House is gevestigd in Brakel. Het voornaamste product van Holland House is UNISPOOL, een zeer flexibel print/output management systeem, bedoeld voor multi-platform netwerkomgevingen van organisaties, waar output management een kritieke factor voor de bedrijfsvoering is. UNISPOOL wordt gebruikt bij gerenommeerde, wereldwijd opererende organisaties, zoals ST Microelectronics, Du Pont de Nemours GmbH en L'Air Liquide.

Deel: ' Holland House introduceert UNISPOOL for mySAP.com '
Lees ook