Ingezonden persbericht

Persbericht

Amsterdam, 20 augustus 2001

HOLLAND VENTURE INVESTEERT EUR 4 MILJOEN IN INS GROUP

Holland Venture investeert als lead investor samen met LCF Rothschild Group EUR 5 miljoen in de Belgische INS Group, aanbieder van oplossingen voor integratie van netwerken, systemen en telefonie op het gebied van spraak, data en video. Deze participatie stelt INS Group in staat haar financiële positie te versterken. Daarnaast opent de investering de deur naar verdere internationale expansie. LCF Rothschild Group investeert voor EUR 1 miljoen in INS Group.

Jan Willem Röell, investment director Holland Venture, licht de investering als volgt toe:
"De ontwikkelingen op het gebied van spraak, data en video gaan snel. INS Group loopt voorop in deze ontwikkelingen. Daarnaast geven het gedreven management en de sterke pan-Europese marktpositie van INS Group ons vertrouwen in de toekomst. We dragen dan ook graag bij aan de groei van deze vooruitstrevende onderneming."

Dominic de la Peña, CEO INS Group: "INS Group wil een unieke partner zijn die het gehele proces van netwerkintegratie uit handen neemt van de klant. Met de investering zijn we in staat ons dienstenpakket verder te ontwikkelen en de dienstverlening continu te optimaliseren."

Over Holland Venture
Holland Venture is een internationaal georiënteerde, onafhankelijke venture capitalist, ofwel participatiemaatschappij, die al twintig jaar investeert in kansrijke ondernemingen. Het is één van de eerste en daarmee meest ervaren venture capitalists in Nederland. Holland Venture is opgericht in 1981 en richt haar aandacht sinds 1999 volledig op ICT en internet applications en services, met het fonds Holland Venture III.

Over INS Group
INS, opgericht in 1994, is een pan-Europese dienstverlener op het gebied van integratie van netwerkdiensten, -systemen en telefonie voor datatransmissie- en telecommunicatiebranches. INS heeft vestigingen in vijf landen (België, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Luxemburg) en bedient klanten in meer dan 21 landen in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). INS heeft 250 medewerkers in dienst en behaalde in 2000 een omzet van EUR 43,5 miljoen. Klanten zijn onder andere Arthur Andersen, Accenture, Cisco, Dexia en Interbrew.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Holland Venture III B.V.
Ellen Kok
Tel.: +31 (0)20 311 9411
Mailto:info@hollandventure.com
http://www.hollandventure.com

INS Group
Bernard Tytgat
Tel.: +32 (0)10 23 54 11
Mailto:bernard.tytgat@inseurop.com
http://www.inseurop.com

DLV Public Relations
Michèle de Vries
Tel.: + 31 (0)23 554 2030
Mailto:michele@dlvpr.nl
http://www.dlvpr.nl/pressroom


Deel: ' Holland Venture investeert vier miljoen Euro in INS Group '
Lees ook