PERSBERICHT
12 JUNI: 1E HOLY BEANS DISCO PARTY IN 'HET PODIUM'

Hoogeveen. Op zaterdag 12 juni zal er in Het Podium aan de Schutstraat 43 in Hoogeveen voor het eerst een 'Holy Beans Disco Party' gehouden worden. Deze party's, waarvan er nog velen zullen volgen, (als deze eerste een succes mag worden), zijn bedoeld als alternatief voor wie wat uitgekeken is op het normale uitgaansleven. Holy Bean betekent heilig boontje, maar dat wil beslist niet zeggen dat het een vrome en saaie party gaat worden. Integendeel. Holy Beans kunnen ontzettend uit hun dak gaan, maar wel op hun eigen muziek.

Een Holy Beans Party is vernieuwend, verfrissend en geeft al swingend een heel andere kijk op het leven, een avond met dance, rock en allerlei andere stijlen, waarbij de oervorm van Liefde centraal staat. Een stijl die op dit moment erg 'in' is binnen het Holy Beans gebeuren is de ska, een verfrissende muziekstijl die in het midden houdt tussen snelle rock, punk en een dweilorkest, echte feestmuziek, waarbij je gewoon niet kunt blijven zitten. Nieuwsgierig? Kom maar eens kijken, voor 5 piek ben je al binnen. Wie nog nooit een Holy Beans party heeft meegemaakt zal er dan ook z'n oren en ogen uitkijken bij wat daar allemaal te horen en te zien valt. De party begint s'avonds om 9 uur, maar voor wie niet zo lang kan wachten is de zaal al om 8 uur open.
Op 12 juni dus, voor het eerst in Hoogeveen en de organisatie is in handen van St. Hosea Six. Meer weten? Dan bellen met 0528 278903 of emailen naar hoseasix@hotmail.com daar kunnen ze je er alles over vertellen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Holy Beans disco party in 'Het Podium' Hoogeveen '
Lees ook