Politiebericht Venlo 9-09-2001
Mediaberichten 8 en 9 september (13.50 uur)

WEERT Winkeldieven aangehouden

WEERT De politie heeft zaterdagmorgen naar aanleding van een melding een 38-jarige vrouw en een 39-jarige man uit Breda aangehouden op de Molenstraat op verdenking van diefstal van kleding. Getuigen hadden gezien dat het tweetal verschillende keren kleding in hun auto had geladen die op het Collegeplein stond geparkeerd. Zij konden worden aangehouden en werden overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Daar bleek dat zij voor fl. 2.600,- kleding hadden gestolen bij een aantal kledingzaken in Weert. De kleding en de geprepareerde tas die zij gebruikten werden in beslag genomen. Bij controle bleek dat de man die de auto had bestuurd niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht.

VENLO Winkeldieven aangehouden

VENLO De politie heeft zaterdagmorgen in een winkel aan de Vleesstraat twee vrouwen en een man in de leeftijd tussen de 27 en 35 uit Litouwen aangehouden op verdenking van winkeldiefstal van cosmetica. Het drietal werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht. Het drietal is overgedragen aan de vreemdelingendienst.

SEVENUM Hennep aangetroffen in maïsveld

SEVENUM De politie heeft zaterdagmiddag naar aanleiding van een ingesteld onderzoek in een maïsveld aan de Saardijk ongeveer 75 hennepplanten aangetroffen. De politie heeft de planten uitgetrokken en ter plaatse vernietigd.

REGIO Snelheidscontroles

VENRAY Tijdens snelheidscontroles op vrijdagmiddag op de Maasheseweg zijn 16 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 160 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 107 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

OOSTRUM - Tijdens snelheidscontroles op vrijdagmiddag op de Stationsweg zijn 35 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 298 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 78 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

VENLO - Tijdens snelheidscontroles op vrijdagmiddag op de Kraanvogelstraat zijn 54 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 871 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 78 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

ROERMOND - Tijdens snelheidscontroles op vrijdagmiddag op de Bredeweg zijn 130 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 2600 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 82 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

AMERICA Winkeldief aangehouden

AMERICA De politie heeft zaterdagmiddag een 20-jarige Pool aangehouden in een winkel op de Nusseleinstraat op verdenking van winkeldiefstal van goederen ter waarde van fl. 15,75. De man werd overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor. De zaak zal worden afgehandeld door middel van snelrecht. De man werd ingesloten ter uitzetting door de vreemdelingendienst.

VENRAY Baldadige man aangehouden

VENRAY De politie heeft zondagmorgen rond 3.45 uur op de Grote Markt een 32-jarige man uit Venray aangehouden op verdenking van baldadigheid. Getuigen hadden gezien dat de man dranghekken omver had gegooid. De man werd meegenomen naar het politiebureau waar hij een bekennende verklaring aflegde. Tegen de man is proces verbaal opgemaakt.

Deel: ' Homepage Politie Limburg-Noord '
Lees ook