BedrijfsautoRAI

18-03-2003

Honderdste DAF voor Baetsen Groep uit Veldhoven

Het nieuwe voertuig werd in ontvangst genomen door de oprichter van de Baetsen Groep, de heer M.P.J. Baetsen. De overdracht werd gedaan door de heer G. van Stiphout van DAF-dealer Autobedrijf De Burgh B.V. uit Eindhoven.

Baetsen Groep
De Baetsen Groep is in 1960 opgericht en in 42 jaar tijd uitgegroeid tot een multidisciplinaire bedrijvengroep op het gebied van speciaal transport, containerverhuur, kraan- en heftruckverhuur en de recycling van bouw- en sloopafval, puin en hout. De Baetsen Groep bestaat uit vijf specialistische bedrijven: Baetsen Internationaal Transport, Baetsen Recycling, Faber, Hijstrans Eindhoven en Hijstrans Limburg. Deze bedrijven zijn gevestigd in Brabant (Veldhoven & Best) en Limburg (Echt). Bij de Baetsen Groep werken momenteel 140 mensen. De nieuwe DAF zal binnen de Baetsen Groep worden ingezet voor de afvoer van hout voor het bedrijf Faber.

DAF: een bewuste keuze
Met een wagenpark van 75 DAF-trucks, verdeeld over vijf bedrijfsonderdelen, is het overduidelijk dat de Baetsen Groep volledig vertrouwt op de capaciteiten van het merk DAF. De heer H. van Roosmalen, adjunct-directeur van de Baetsen Groep, vertelt dat de laatste jaren in geval van wagenparkuitbreiding altijd heel bewust voor DAF is gekozen: Het is gewoon de kwaliteit van het product DAF. Het materiaal is zo goed dat we er jaren mee vooruit kunnen. En het is natuurlijk mooi dat het ook nog een Nederlands product is. Bijkomend voordeel voor ons is dat we met ons bedrijf in de directe nabijheid van Autobedrijf De Burgh en de DAF-fabrieken liggen. Een snelle service is zo altijd gegarandeerd.

Deel: ' Honderdste DAF voor Baetsen Groep uit Veldhoven '
Lees ook