Bij dit persbericht is beeldmateriaal ingesloten.

Persbericht

Honeywell introduceert draadloos scanwerkpaard voor veeleisende industriële omgevingen

Vuil, vocht en herrie zijn geen partij voor krachtige handscanner met sterke en robuuste behuizing

Eindhoven 8 oktober, 2008 Honeywell (NYSE: HON) introduceert een nieuw lid van de familie van 3800 lineaire barcodescanners. Hiermee voldoet het bedrijf aan de wensen van klanten die een maximale duurzaamheid nodig hebben van hun barcode scanoplossing. De nieuwe 3820i Industrial Cordless Linear Imager is ontworpen voor gebruik in fabrieks-, retail backoffice-, warenhuis-, distributie-, en andere extreme industriële omgevingen. Hij kan zowel binnen als buiten gebruikt worden in diverse temperaturen en condities waarin minder robuuste barcodescanners niet zouden overleven.

Gebaseerd op de voordelen van een bewezen productlijn, bouwt de 3820i voort op veel van de betrouwbare ontwerp- en technologische voordelen van de 3800. Hij heeft geen bewegende delen, geïntegreerde Adaptus® Imaging Technology 5.0 en een optimale mix van ergonomie en duurzaamheid.

De 3820i is ontworpen voor performance en uithoudingsvermogen en heeft een driejarige garantie. Om standaard industriële condities na te bootsen, is hij getest op het weerstaan van vijftig vallen van 2 meter op beton. De 3820i is onafhankelijk IP54 gecertificeerd en is water- en stofdicht. Dit maakt het een ideale oplossing voor iedere omgeving waarin vuil en vocht anders scanners onbruikbaar zouden maken. Het apparaat weerstaat temperaturen van onder het vriespunt tot extreme warmte. Hij biedt dan nog steeds genoeg kracht om barcodes te lezen die vuil of beschadigd zijn door de intense omgeving. Een aanpasbare goed-gelezen beep en twee goed zichtbare LED s laten medewerkers zelfs in lawaaiige omstandigheden weten wanneer een scan succesvol is.

Om de hoogst mogelijke ROI te kunnen bereiken, hebben industriële ondernemingen scanoplossingen nodig die speciaal voor hun werkomgeving gebouwd zijn , zegt Melissa Fiutak, Manager Product Marketing voor Hand-Held Imagers bij Honeywell Scanning & Mobility. We hebben toonaangevende ergonomie en duurzaamheid gecombineerd met innovatief batterijmanagement en goed presenterende barcode scanning. Hierdoor is een oplossing ontstaan die geoptimaliseerd is voor het verbeteren van de productiviteit in de meest veeleisende applicaties.

De 3820i kan lange tijd werken en tegelijkertijd nog ergonomisch en gemakkelijk in gebruik zijn. De batterij werkt 50.000 scans lang of meer dan 16 uur. Dit is genoeg voor meer dan twee shifts voordat hij opgeladen moet worden. Voor klanten die het apparaat langere tijd nodig hebben in situaties waarin downtime geen optie is, kunnen de batterijen eenvoudig zonder gereedschap verwisseld worden.

Draadloze communicatie loopt via Bluetooth v2.0. waardoor een maximale afstand van 10 meter tussen de scanner en de basis mogelijk is. Dit voorkomt mogelijk gevaarlijke kabels op drukke werkplaatsen. Tot zeven verschillende 3820i-units kunnen worden verbonden met een enkele basis. Dit biedt toegevoegde waarde en eenvoud aan installaties die meerdere scanners vereisen. Om informatieverlies te voorkomen en tijd te besparen, kan de scanner tot 500 barcodes in het geheugen zetten voor momenten waarop de unit niet gekoppeld kan worden met de basis. Als de verbinding hersteld is, zet de 3820i de opgeslagen gegevens over. De 3820i is optioneel verkrijgbaar met FIPS 140-2-encryptie en voldoet hiermee aan Amerikaanse richtlijnen voor veilige draadloze gegevenstransmissie. Het biedt extra veiligheid voor situaties waarin gevoelige informatie een rol speelt.

Kijk voor meer informatie over Honeywell Scanning & Mobility op https://www.honeywell.com of bel +31 (0)40 - 290 1600.

Deel: ' Honeywell introduceert draadloos scanwerkpaard voor veeleisende indu.. '


Lees ook