PERSBERICHT - 14 MEI 1999

Szilvia Fazekas: "Mensen beter te bereiken in hun eigen taal"

Hongaars Verkeersbureau opent Nederlandstalige internetsite

Het Hongaars Verkeersbureau voor de Benelux heeft een eigen website ontwikkeld voor Nederland en België: www.hunginfo.nl. Het grootste voordeel van deze site is dat deze Nederlandstalig is én dat de informatie is toegespitst op de Nederlandse toerist.

De Nederlandstalige site onderscheidt zich hiermee van de websites van veel andere verkeersbureaus, die vrijwel allemaal in de eigen taal én in het Engels zijn.

Groter bereik
Directeur van het Hongaars Verkeersbureau in Nederland, Szilvia Fazekas, zegt dat zij met de Nederlandstalige site hoopt meer mensen te bereiken.

"Ook al spreken Nederlanders over het algemeen goed Engels, lezen is toch lastiger. We denken dat mensen nu eerder geneigd zijn om wat langer op onze site te blijven. Daarnaast hopen we dat het op den duur ons kantoor ontlast. Met de krappe bezetting die we nu eenmaal hebben is het lastig om een goede service te bieden aan mensen die telefonisch om informatie vragen. Nu kunnen zij die informatie gemakkelijk zelf opzoeken."

Veel informatie
Op www.hunginfo.nl vindt de bezoeker allerlei informatie, zoals feiten en cijfers over het land zelf, informatie over onder meer geld en het weer en namen en adressen van Nederlandse touroperators die (groeps)reizen naar Hongarije aanbieden. Ook is er een evenementenlijst.

De site zal de komende maanden verder wordt uitgebreid.

Deel: ' Hongaars Verkeersbureau opent Nederlandstalige website '
Lees ook