Ingezonden persbericht

Persbericht van de Raeliaanse Beweging 07-08-2001

HET HOOFD VAN HET PROJECT VAN HET KLONEN VAN MENSEN VAN DE RAELIANEN IS UITGENODIGD DOOR THE ACADEMY OF SCIENCE OF THE USA.

Dr. Brigitte Boisselier, de verantwoordelijke voor het project van het klonen van mensen van de Raelianen, is vandaag 7 augustus 2001 uitgenodigd om verslag uit te brengen voor het prestigieuze NSA, American National Science Academy in Washington. Na de verklaring die ze deed samen met Rael in het begin van dit jaar voor het US Congress, vertegenwoordigd deze uitnodiging een nieuwe belangrijke stap voor de erkenning van de Raelianen als een onvermijdelijk element in het onderwerp. Deze uitnodiging is veel belangrijker omdat het laat zien dat de wetenschappelijke gemeenschap objectief geinteresseert is in het onderwerp, in tegenstelling van de politica die enkel de ongerechtvaardigde angst voor de nieuwe technologieën van het publiek gebruiken om meer succes te behalen tijdens hun verkiezingen.

22 jaar geleden waren de IVF of reageerbuis-baby's verboden door het US Congress voor dezelfde redenen, en een paar maanden later annuleerden het Hoog Gerechtshof deze wet vanwege het niet respecteren van de grondwet. 200.000 kinderen over de gehele wereld zijn nu 'reageerbuis-baby's in erg goede gezondheid. Dr. Brigitte Boisselier, ook Raeliaans Bisschop, is niet de enige die is uitgenodigd verslag te doen bij de American Science Academy; ook professor Antinori, die een ander team leidt met dezelfde doelen, is ook uitgenodigd.

Het is zeker dat de wereld wetenschappelijke gemeenschap al haar gewicht zal gebruiken om te voorkomen dat de vrijheid van wetenschappelijk onderzoek tegengehouden zal worden door politica die stemmen zoeken. En het publiek te informeren over de echte grote voordelen van de nieuwe technologieën welke alle ziekten kunnen genezen en, zoals Rael al eerder aankondigde, ons zelfs onsterfelijk kunnen maken.

Voor een interview met Dr. Brigitte Boisselier of Rael kunt u desgewenst contact opnemen met Sylvie Chabot in Canada: 1.514.366.3734 syrepub@ael.ca

Internet: www.rael.org

Zoekwoorden:

Deel: ' Hoofd van project van klonen uitgenodigd door NSA '
Lees ook